Tavlor med 3D effekt | Nordiska Galleriet

3D-tavlor

#
Filtrera
Rensa filter
3D-tavlor
Kategorier
Filtrera
Visa produkter (0)
Sortera på
  Artiklar saknas

  3D-tavlor

  För dig som inte är rädd att tänka utanför ramarna och som uppskattar samtida konst så kan 3D-tavlor vara något för dig. Det kan vara konst som rör sig när du betraktar verket från olika vinklar eller som skapar synvillor genom tredimensionella illustrationer. Oavsett vad är 3D-konst ett utmärkt sätt att skapa en unik inredning och som definitivt kommer liva upp ett rum.

  Hos oss hittar du varumärket Achtung Internet 3D som genom pixelkonst, färgglada paletter och tidlösa teman skapar ett användbart men kraftfullt verktyg att väcka din inredning till liv. I sortimentet hittar man bland annat tavlorna Los Angeles, Shibuya och Seoul som är inspirerade av städerna av med samma namn. Man vill ge ett perspektiv på vad konst egentligen är och tvingar betraktaren att interagera med verken framför sig för att uppnå maximal effekt.

  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  eller
  Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

  Tack för din anmälan
  Din e-post är redan registrerad
  *Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
  Önskelista (0)