Bordsklockor

Att skapa en stilfull men samtidigt personlig och funktionell inredning är målet i de flesta hem. Våra noggrant utvalda modeller av bordsklockor är perfekta som dekorativ detalj i hemmet, samtidigt som de visar tiden på ett smakfullt sätt.
Läs mer

Det danska varumärket AYTM med bordsklockan Stilla Klocka är en favorit att lyfta sin inredning med. Med sin droppformade design i marmor och visare i mässing ger den din inredning ett modernt och spännande uttryck. Det schweiziska varumärket Vitra med den tidlösa bordsklockan Diamond Clock är en annan populär inredningsdetalj i vårt sortiment. Klockan som är designad av George Nelson är diamantformad med ett material i massiv valnöt och visare i mässing. Night Clock, designad av George Nelson för Vitra, är ett samlarobjekt i mässing och akrylglas. Night Watch har ett högkvalitativt quartz-urverk med en svartfärgad urtavla och är en designklassiker som hamnat i många hem världen över. Våra bordsklockor passar fint till en variation av olika inredningsstilar.

Oavsett om du önskar en bordsklocka i marmor, valnöt eller mässing kan du hitta det i vårt omsorgsfullt utvalda sortiment på Nordiska Galleriet. Våra modeller passar utmärkt för såväl nattduksbordet i sovrummet som bokhyllan i vardagsrummet eller på skrivbordet. Gemensamt för våra bordsklockor är att de är av hög kvalitet och noggrant framtagen design. Placera Stilla Klocka från Vitra tillsammans med några av dina andra inredningsfavoriter. Den minimalistiska designen gör att den smälter in fint med din inredning, samtidigt som bordsklockans visare i mässing gör att tiden visas på ett tydligt sätt. Diamond Clocks tidlösa design passar i de flesta olika inredningar och skapar direkt en stilren känsla i rummet som varar år efter år. Placera den antingen på skrivbordet för att ha något fint vila blicken på när du arbetar eller på sängbordet för att mötas av en exklusiv detalj när du vaknar på morgonen. Önskar du ett mer elegant uttryck är Tripod Clock från Vitra bordsklockan för dig. Placera den i bokhyllan eller på en annan väl synlig plats i ditt hem för att skapa ett smakfullt och tidlöst uttryck i din inredning.

Filtrera
Rensa filter
Kategorier
Varumärke
Tillbaka
Pris
Tillbaka
Pris
kr kr
Visa produkter ()
Sortera på
  Artiklar saknas
  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  Logga in med Facebook
  eller
  Ogiltig e-postadress.
  Felaktigt användarnamn eller lösenord.
  Öppettider kundtjänst
  Nå oss via telefon, mejl eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
  Mån-Fre 08:00 - 18:00
  Lör-Sön 10:00 - 18:00
  Avvikande öppettider
  2020-11-29 10:00 - 23:00
  Öppettider butiker
  Stockholm
  Nybrogatan 11
  11439 Stockholm
  Mån-Fre 10:00 - 18:00
  Lördag 10:00 - 17:00
  Söndag 11:00 - 16:00
  Göteborg
  Flöjelbergsgatan 20A
  43137 Mölndal
  Mån-Fre 10:00 - 19:00
  Lör-Sön 11:00 - 17:00