Brickor - Handla serveringsbrickor online | Nordiska Galleriet

Brickor

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Carl Hansen Skagerak
Utvalt
Tillbaka
Lagervara
Designer
Tillbaka
Børge Mogensen Skagerak Design Team
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (2)
Filtrera
Selandia Extension Plate Selandia Extension Plate
Skagerak Design Team för Skagerak
5 385 kr
BM1069 BM1069
Børge Mogensen för Carl Hansen
1 495 kr
Lagervara

Brickor

Inför middagsbjudningar och andra sociala sammankomster då man samlas runt bordet lägger många av oss stor vikt vid att duka snyggt med porslin, blomsterfyllda vaser, glas i olika höjd och storlek samt färggrann och vacker mat på tallriken.

Utomhus är dukning, möblemang och känsla lika viktig som inomhus och minst lika kul. Vem älskar inte att sitta ute i flera timmar och njuta av gott sällskap och god mat när solen stilla går ned. Duka upp ditt utebord med brickor i olika storlekar och fyll med svalkande dryck och fräsch mat. Underlätta springet ut och in genom att lasta alla tillbehör och ingredienser på en bricka och ställ vid sidan av grillen. När vi väl är ute i det fina vädret, vem vill då springa ut och in flera gånger? Carl Hansen har en möbelserie för utomhusbruk som heter BM med en rad olika möbler som tillsammans skapar en komplett inredning till din uteplats. BM1069 är en serveringsbricka lämpad för utomhusbruk men går lika bra att använda inomhus. Brickan har flera användningsområden och kan placeras på fotpallen från samma serie för att på så sätt bli ett enklare bord. Serien är tillverkad av obehandlad teak och för att spara på kvalité så förvara gärna produkten inomhus när den inte används.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)