Besök vår butik & showroom i Stockholm | Nordiska Galleriet
The place to dine - 22/4-20/5 - Läs mer här »
Varukorg
Support
Nordiska Galleriet Butiken

Vår butik

Welcome to our home

Nybrogatan 11
114 39 Stockholm

Opening hours

Weekdays 10:00-18:00
Saturday 10:00-17:00
Sunday 11:00-16:00
Om oss
Kundtjänst Byt avdelning

Mer än en möbelbutik

I butiken vill vi skapa den ultimata upplevelsen för design- och konstintresserade mitt i centrala Stockholm. Genom att kurera det bästa från designvärlden tillsammans med konst och vintage visar vi en utställning som är levande och inspirerande. Med vårt breda sortiment vill vi hjälpa varje kund att uttrycka sin designidentitet och skapa ett unikt hem.

I utställningen hittar du alltid ett urval av möbler, konst, inredningsdetaljer, textilier och vintageföremål från internationella varumärken och designers. Vi blandar moderna klassiker med ny spännande design. Det är i mötet mellan det gamla och det nya, det sydeuropeiska och det skandinaviska eller det exklusiva och det tillgängliga som något unikt skapas. Något med personlighet och eftertanke.

En upplevelse skapas inte utan hjälp från fantastiska människor. Alla våra medarbetare är outtröttliga designfantaster som alltid vill hjälpa dig att hitta rätt. Prata med oss för att få hjälp med ditt nästa inredningsprojekt eller bara för att göra en djupdykning i de senaste designtrenderna.  

Du är alltid välkommen att komma förbi butiken om du har några frågor eller för dig som inte bor i Stockholm går det alltid bra att ringa eller maila oss.

The Objects Department
The Store Exhibition

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här