Clutches & Pouches

Vet du inte hur du ska förvara alla småprylar du inte kan leva utan? Köp en trendig clutch eller en mindre pouch. I den kan du lägga allt från smink och hudvårdsprodukter till nycklar, mobiltelefon och solglasögon. Perfekt att ha med på resan för att enkelt hålla reda på alla mindre prylar i den stora väskan.
Läs mer

Vi har ett färgglatt och inspirerande utbud av clutchväskor från det spanska varumärket Wouf. Grundarduon Pablo Martinez och Alice Penaud ville väva in sin kunskap inom inredningsdesign i skapandet av deras accessoarer och inredningsdetaljer. Resultatet blev bland annat de unika clutches och pouches som du vi erbjuder i vårt sortiment. En clutch är en perfekt accessoar att använda vid de tillfällen då du inte vill besvära dig med att bära med dig en stor handväska, men ändå behöver få med dig viktiga prylar som mobiltelefon, kontokort och nycklar. En pouch får enkelt plats i de större handväskorna och hjälper dig att enkelt samla och hitta de allra viktigaste små prylarna.

Clutchväskor är en perfekt accessoar när du vill ta ut svängarna lite extra i fråga om färg och form. Därför vill vi såklart erbjuda dig de fina modellerna från Wouf. De har dekorerats med mönster i en salig blandning av tropiska växter, söta frukter, färgglada blommor och stilen marmor. De finns i tre olika storlekar - Pocket Clutch, Large Pouch och XL Clutch. Vilken storlek du väljer beror på vad du planerar att använda den till. Den minsta varianten, Pocket Clutch, passar till exempel utmärkt som förvaring av mindre prylar i din handväska. XL Clutch som är den största modellen passar däremot bättre som handväska. Bär den till stranden, på festen eller för en dag på stan. Den kommer genast ge dig den där perfekta klicken med färg. Vid de tillfällen när du inte vill bära med dig en stor och otymplig handväska kommer alltså en clutch passa alldeles utmärkt. Tillräckligt liten för att bära i handen, men tillräckligt stor för att rymma dina viktigaste prylar. Hos oss hittar du både nya och gamla designfavoriter att komplettera garderoben med.

Filtrera
Rensa filter
Kategorier
Varumärke
Tillbaka
Pris
Tillbaka
Pris
kr kr
Visa produkter ()
Sortera på
  Artiklar saknas
  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  Logga in med Facebook
  eller
  Ogiltig e-postadress.
  Felaktigt användarnamn eller lösenord.
  Kontakta oss
  Nå oss via telefon, mejl eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
  Mån-Fre 08:00 - 18:00
  Lör-Sön 10:00 - 18:00
  Våra butiker
  Stockholm
  Nybrogatan 11
  11439 Stockholm
  Mån-Fre 10:00 - 18:00
  Lördag 10:00 - 17:00
  Söndag 11:00 - 16:00
  Göteborg
  Flöjelbergsgatan 20A
  43137 Mölndal
  Mån-Fre 10:00 - 19:00
  Lör-Sön 11:00 - 17:00