Durkslag - Handla durkslag online | Nordiska Galleriet

Durkslag

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Rosti Rösle
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Margrethe Durkslag 1,5L Margrethe Durkslag 1,5L
Fler varianter
fr. 120 kr fr. 135 kr
Lagervara
Margrethe Durkslag 4L Margrethe Durkslag 4L
Fler varianter
241 kr 285 kr
Lagervara
Rösle Durkslag - Ø 24 cm
845 kr
Lagervara

Durkslag

Ett durkslag är ett praktiskt köksredskap att ha i varje kök. På Nordiska Galleriet hittar du durkslag i elegant design som passar utmärkt för att skölja frukt och grönsaker eller för att sila pastavattnet.

SMARTA DURKSLAG FÖR KÖKETS ALLA UPPGIFTER

Ett durkslag är en grövre sil, med hål som släpper igenom vätska på botten och på sidorna. Du använder durkslaget för att skölja till exempel frukt och grönsaker, eller för att separera kokvatten från pasta. Durkslag tillverkas vanligen i rostfritt stål eller plast. De flesta durkslag har antingen ett eller två handtag och många har även stöd så att de kan stå balanserat på sin botten på köksbänken.

Många kastruller kommer med integrerade durkslag. Det finns även durkslag som är speciellt framtagna för att passa specifika bunkar och skålar. I vårt sortiment hittar du durkslag i olika material och färger som med stilren design passar in i varje kök. Kombinera gärna ett durkslag med andra köksredskap och kökstillbehör från samma märke för en enhetlig uppsättning. Köksredskap i bra kvalitet gör inte bara matlagningen enklare, med genomtänkt och elegant design gör dem det även mer lustfyllt för dig att utföra kökets alla sysslor.

DURKSLAG FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Hos oss finns durkslag i plast och rostfritt stål som kombinerar design med funktion. Från Rosti hittar du i den populära serien Margrethe ett praktiskt och bra durkslag i plast. Durkslaget har handtag på sidorna och passar perfekt för att skölja sallad, frukt och grönsaker eller för att sila av pasta i. I Margretheserien från Rosti finns även den populära skålen, en klassiker formgiven av Acton Bjørn och Sigvard Bernadotte, i olika storlekar framtagen för att passa med durkslagen. Durkslaget är lätt att rengöra då det tål maskindisk. I Margretheserien hittar du även andra köksredskap samt mixkannor, måttbägare och andra tillbehör som du kan komplettera med.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.