Eldvarm - Svenska inredningsprodukter | Nordiska Galleriet
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Eldvarm

Eldvarm älskar eld och alla varma, inspirerande känslor som associeras med att slappna av och socialisera kring elden. Sedan människans begynnelse har vi samlats runt värmen och delat våra historier. Med denna grundtanke om värme, lugn och samhörighet skapar Eldvarm tillbehör till brasan och den öppna spisen. Varumärket grundas av Louise Varre år 2015 och baseras på hennes fascination för eld och ljus. Läs mer om Eldvarm

Eldvarm

Miljömedvetna och stilrena inredningsprodukter

Eldvarm skapar eldgafflar, eldstadsskydd och vedkorgar bland andra tillbehör. Alla med högsta fokus på funktion och design präglad av den skandinaviska enkelheten. De flesta av produkterna tillverkas i Nantes i nordvästra Frankrike. Företaget har ett nära samarbete med producenterna då materialen bland annat kommer från Sverige och processen behöver övervakas noga. Varre är noga med miljökraven och att produktionen uppfyller kraven för hållbart framtagna produkter. Färgen man använder kommer från Akzo Nobel som är miljöcertifierade och lädret kommer från Tärnsjö Garveri.

Emma Olbers ligger bakom designen av produkterna och med sitt tidlösa formspråk har Eldvarms produkter blivit självklara designtillbehör i det skandinaviska moderna hemmet. I Wood Basket Emma kan du samla din ved på ett elegant sätt. Korgen tillverkas i pulverlackerad metall och vegetabiliskt garvat läder med detaljer i mässing. Välj på flera utföranden för att hitta bäst korg utifrån dina förutsättningar. Alla förpackningar som Eldvarms produkter kommer i är gjorda av 100% återvunnet material, allt för att respektera miljön och ha så lite miljöpåverkan som möjligt.

Mötet mellan Louise Varre och Emma Olbers visar sig vara väldigt framgångsrikt och produkterna finns idag på prestigefyllda varuhus som Bon Marché i Paris och The Conran Shop i London. Eldvarm är idag fortfarande varumärket som förespråkar att trycka på paus-knappen, samlas framför brasan och ha en trevlig stund med familj och vänner.

Coming soon...Eldvarm är inte online ännu

Tyvärr går det inte att handla Eldvarm online ännu, men vi jobbar på för fullt med att få upp alla våra varumärken. Under tiden kan du få information om produkter och priser genom att kontakta oss på på help@nordiskagalleriet.com eller på 08 - 442 83 60.

Befinner du dig i Stockholm eller Göteborg får du gärna besöka våra butiker så hjälper våra erfarna inredare dig.

Adress och öppettider hittar du här nedan

  • Nybrogatan 11
  • 114 39 Stockholm
  • Hitta hit
  • Mon - Fri 10-18
  • Sat 10-17, Sun 11-16
  • 08-442 83 60
  • help@nordiskagalleriet.com
Läs mer om butiken
Läs mer om butiken

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här