Exclusive | Nordiska Galleriet
Få 15% rabatt på hall & förvaringFå 15% rabatt på hall & förvaring
Support

Nordiska Galleriet Exclusive

Vi på Nordiska Galleriet är exklusiva återförsäljare i Sverige av en hel del världskända varumärken och produkter. Därför kan vi stolt presentera noggrant utvalda designpärlor och specialutgåvor just för dig. Vi har samlat dom här på ett och samma ställe. Detta göra det enklare att tillsammans med oss och omtalade designers skapa ditt egna unika hem.
Aktiva filter Inga aktiva filter
Muuto
Exclusive

Cassina hyllar modernismens mästare Pierre Jeanneret

Cassina lanserar fyra ikoniska möbler av Pierre Jeanneret i helt nya utföranden, som en hyllning till modernismens mästare, och stödjer samtidigt ett researchprojekt om Le Corbusiers historiska projekt Kapitolium i Chandigarh, Indien. Nordiska Galleriet är först i världen med att presentera den nya serien, i sitt showroom på Nybrogatan 11 i Stockholm. Produkterna går att se på Nordiska Galleriet from vecka 41.

005 Capitol Complex Chair »

051 Capitol Complex Office Chair »

053 Capitol Complex Armchair »

056 Capitol Complex Table »

Exclusive

Nordiska Galleriet Art - Luciana Ame

Upptäck Nordiska Galleriet Art på Nybrogatan 11 i Stockholm. Vi säljer exklusiva konstverk från en mängd välkända konstnärer. Luciana Ame's konstnärsskap kännetecknas av den enkla, rena linjen och mötet mellan det svarta och vita. Ofta påminns betraktaren om vår historia genom uttrycken i målningarnas ansikten. Ame's motiv både upprör och lugnar ner samt ger betraktaren känslan av rörelse. Någonstans möts abstraktion och representation.

Luciana Ame - Baccante »

Luciana Ame - La Grande Bellezza »

Upptäck allt från Nordiska Galleriet Art här »

Glas Italia
Exclusive

Glas Italia

Glas Italia testar gränserna för hur glas kan användas i hemmet. Vi är stolta över att presentera den internationellt erkända glasfabriken till Sverige. Upptäck möbler och speglar från erkända designers som Patricia Urquiola, Piero Lissoni och Nendo. Den förstnämna som senast designat den färgstarka Shimmer Table serien med färglaminerade glasskivor. Upptäck hos oss på Nybrogatan 11 eller se hela katalogen här online.

Upptäck Glas Italia här »

Edra
Exclusive

Edra

De sensationella och spännande möblerna från Edra är lika mycket skulpturer som funktionella möbler och du hittar dom hos oss på Nordiska Galleriet. År 1987 grundas varumärket i Milano av Massimo Morozzi som är en arkitekt och industridesigner. Edra har ett formspråk som är dynamiskt på ett sätt som gör att det passar in i olika miljöer och interiörer.

Upptäck mer här »

Exclusive

Nordiska Galleriet Art - Harry Anderson

På Nordiska Galleriet Art har vi samlat konst från etablerade konstnärer och skapat ett kurerat urval som enkelt kan beställas hem från vår E-handel eller hämtas upp i vårt showroom på Nybrogatan 11 i Stockholm. Harry Anderson är en svensk konstnär som gör naivistiska illustrationer som tillsammans framställer en säregen berättelse. Exhile on Långholmen samt Go start anew är två verk framtagna exklusivt för Nordiska Galleriet tillsammans med Harry Anderson.

Harry Anderson - Go start anew »

Harry Anderson - Exhile on Långholmen »

Upptäck allt från Nordiska Galleriet Art här »

Exclusive

Cassina

År 1927 grundas Cassina i norra Italien och är idag världskända för sina exklusiva designmöbler. Nordiska Galleriet introducerar Cassina redan under 60-talet och sedan 2018 är vi stolta över att vara agenter för Cassina i Sverige. Patricia Urquiola som är en utav våra favorit designers, är sedan fyra år tillbaka Creative Director för Cassina och har bibehållit den höga standard varumärket står för.

Se mer av Cassina här »

Exclusive

Roll & Hill

På Nordiska Galleriet hittar du stilfulla produkter från Roll & Hill som utmanar traditionell design. Företaget grundas år 2010 i New York av Jason Miller och genom samarbeten med designers och högklassig produktion kan Roll & Hill erbjuda innovativ design för alla tillfällen. Modo-serien är designad av Jason Miller själv. Serien är inspirerad av lagervaror som hittas i belysningsbutiker och tillverkas av fräst aluminium.

Upptäck mer här »

Bocci
Exclusive

Bocci

Vi är unika återförsäljare i Sverige av Boccis belysningsdesign. Sedan starten år 2005 i Vancouver, Kanada har Bocci fokuserat på att skapa enastående belysningsdesign under det kreativa ledarskapet av Omer Arbel. Boccis rena och eleganta estetik öppnar upp för många nya användningsområden och funktioner av belysningsdesign.

Upptäck mer här »

Cappellini
Exclusive

Cappellini

Cappellini är ett av världens mest kända italienska designföretag. Företaget är synonymt med hög kvalitet, innovativa möbler samt passion för konst och design. Nordiska Galleriet är stolta över att vara exklusiva med Cappellini i vårt sortiment. Cappellini är en symbol för italienskt hantverk och är specialiserade på förvaringsmodeller i såväl kontor som i privata hem.

Upptäck mer här »

ClassiCon
Exclusive

ClassiCon

ClassiCon är ett tyskt möbelföretag som skapar sann kvalitet som står sig genom tiderna. ClassiCon är en av våra favorit varumärken på Nordiska Galleriet. Företaget har arbetat med framstående formgivare som bl.a. Eileen Gray och Eckart Mutheius. ClassiCon står för kvalitet, modern design, individualitet och en tidlös estetik, oavsett trender.

Upptäck mer här »

Lambert&Fils
Exclusive

Lambert & Fils

Lambert & Fils grundas år 2010 av Samuel Lambert i Kanada och är en designstudio med fokus på belysning. Formspråket är enkelt, industriellt och designstudion ämnar med en komplexitet i designen för att skapa ett poetiskt ljus. Belysningen är atmosfärisk och ska inge en känsla av bestämdhet i ett rum. År 2015 designar Lambert & Fils belysningen till huset Maison du Luc i Magog, Quebec. Maison du Luc kom att tilldelas American Architecture Prize för huset inredning kort därefter.

Upptäck mer här »

Ritzwell
Exclusive

Ritzwell

Japanska varumärket Ritzwell designar och tillverkar moderna möbler i sin egna fabrik i Fukuoka i Japan. Företaget grundades år 1992 av Tashiaki Miyamoto och har sedan dess fått ett flertal utmärkelser, däribland prestigefulla if Design Award år 2017 för soffan Light Field. För Ritzwell är materialet utgångspunkt i designen. Materialen är högkvalitativa och är hanterade på ett sätt så det ska behålla sin naturliga skönhet under många år.

Upptäck mer här »

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Glömt lösenordet? Klicka här
Kundtjänsten är öppen Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Tor 08:00 - 18:00
Fre-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Tis 12:00-18:00
Ons-Fre 11:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A, 431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00-19:00
Lördag 11:00-17:00
Söndag 11:00-17:00
Stäng rutan