Exclusive | Nordiska Galleriet
A place to dine -15% se mer här »-15% på matbord & matstolar - Se mer här »
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support
Glas Italia
Exclusive

Glas Italia

Glas Italia testar gränserna för hur glas kan användas i hemmet. Vi är stolta över att presentera den internationellt erkända glasfabriken till Sverige. Upptäck möbler och speglar från erkända designers som Patricia Urquiola, Piero Lissoni och Nendo. Den förstnämna som senast designat den färgstarka Shimmer Table serien med färglaminerade glasskivor. Upptäck hos oss på Nybrogatan 11 eller se hela katalogen här online.

Upptäck Glas Italia här »

Edra
Exclusive

Edra

De sensationella och spännande möblerna från Edra är lika mycket skulpturer som funktionella möbler och du hittar dom hos oss på Nordiska Galleriet. År 1987 grundas varumärket i Milano av Massimo Morozzi som är en arkitekt och industridesigner. Edra har ett formspråk som är dynamiskt på ett sätt som gör att det passar in i olika miljöer och interiörer.

Upptäck mer här »

Exclusive

Nordiska Galleriet Art

På Nordiska Galleriet Art har vi samlat konst från etablerade konstnärer och skapat ett kurerat urval som enkelt kan beställas hem från vår E-handel eller hämtas upp i vårt showroom på Nybrogatan 11 i Stockholm. Harry Anderson är en svensk konstnär som gör naivistiska illustrationer som tillsammans framställer en säregen berättelse. Exhile on Långholmen samt Go start anew är två verk framtagna exklusivt för Nordiska Galleriet tillsammans med Harry Anderson.

Harry Anderson - Go start anew »

Harry Anderson - Exhile on Långholmen »

Upptäck allt från Nordiska Galleriet Art här »

Exclusive

Cassina

År 1927 grundas Cassina i norra Italien och är idag världskända för sina exklusiva designmöbler. Nordiska Galleriet introducerar Cassina redan under 60-talet och sedan 2018 är vi stolta över att vara agenter för Cassina i Sverige. Patricia Urquiola som är en utav våra favorit designers, är sedan fyra år tillbaka Creative Director för Cassina och har bibehållit den höga standard varumärket står för.

Se mer av Cassina här »

Exclusive

Roll & Hill

På Nordiska Galleriet hittar du stilfulla produkter från Roll & Hill som utmanar traditionell design. Företaget grundas år 2010 i New York av Jason Miller och genom samarbeten med designers och högklassig produktion kan Roll & Hill erbjuda innovativ design för alla tillfällen. Modo-serien är designad av Jason Miller själv. Serien är inspirerad av lagervaror som hittas i belysningsbutiker och tillverkas av fräst aluminium.

Upptäck mer här »

Bocci
Exclusive

Bocci

Vi är unika återförsäljare i Sverige av Boccis belysningsdesign. Sedan starten år 2005 i Vancouver, Kanada har Bocci fokuserat på att skapa enastående belysningsdesign under det kreativa ledarskapet av Omer Arbel. Boccis rena och eleganta estetik öppnar upp för många nya användningsområden och funktioner av belysningsdesign.

Upptäck mer här »

Cappellini
Exclusive

Cappellini

Cappellini är ett av världens mest kända italienska designföretag. Företaget är synonymt med hög kvalitet, innovativa möbler samt passion för konst och design. Nordiska Galleriet är stolta över att vara exklusiva med Cappellini i vårt sortiment. Cappellini är en symbol för italienskt hantverk och är specialiserade på förvaringsmodeller i såväl kontor som i privata hem.

Upptäck mer här »

ClassiCon
Exclusive

ClassiCon

ClassiCon är ett tyskt möbelföretag som skapar sann kvalitet som står sig genom tiderna. ClassiCon är en av våra favorit varumärken på Nordiska Galleriet. Företaget har arbetat med framstående formgivare som bl.a. Eileen Gray och Eckart Mutheius. ClassiCon står för kvalitet, modern design, individualitet och en tidlös estetik, oavsett trender.

Upptäck mer här »

Lambert&Fils
Exclusive

Lambert & Fils

Lambert & Fils grundas år 2010 av Samuel Lambert i Kanada och är en designstudio med fokus på belysning. Formspråket är enkelt, industriellt och designstudion ämnar med en komplexitet i designen för att skapa ett poetiskt ljus. Belysningen är atmosfärisk och ska inge en känsla av bestämdhet i ett rum. År 2015 designar Lambert & Fils belysningen till huset Maison du Luc i Magog, Quebec. Maison du Luc kom att tilldelas American Architecture Prize för huset inredning kort därefter.

Upptäck mer här »

Ritzwell
Exclusive

Ritzwell

Japanska varumärket Ritzwell designar och tillverkar moderna möbler i sin egna fabrik i Fukuoka i Japan. Företaget grundades år 1992 av Tashiaki Miyamoto och har sedan dess fått ett flertal utmärkelser, däribland prestigefulla if Design Award år 2017 för soffan Light Field. För Ritzwell är materialet utgångspunkt i designen. Materialen är högkvalitativa och är hanterade på ett sätt så det ska behålla sin naturliga skönhet under många år.

Upptäck mer här »

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här