Gadgets

Gadgets är funktionell elegans i kompakt format. Smarta saker att ge bort i present eller att behålla själv som underlättar ditt liv och löser vardagsproblem. Native Union erbjuder ett brett sortiment av tekniktillbehör som kombinerar funktion och design med noga övervägda detaljer tillsammans med omsorgsfullt utvalda material. Välj bland laddningskablar, mobilskal och laddningsstationer i en mängd olika färger och material för din iPhone eller iPad. Produkterna är lika mycket en utsmyckande accessoar som det är ett teknikobjekt. Key Cable är en ladd- och synksladd i form av en stilren och lekfull nyckelring med gömda kontakter om passar alla USB-uttag. Produkten kommer i flera olika härliga färger och mönster. Med sitt smarta utförande är den en riktig vardagshjälte när laddningskrisen är framme.

Laddningsdockan Dock + Lightning är elegant utformad i naturlig marmor. De tekniska funktionerna smälter harmoniskt samman med den minimalistiska designen. Laddningsdockan höjer enheten vilket skapar den perfekta vinkeln för ständig uppsikt över skärmen samtidigt som enheten laddar. Marmoreringen gör varje produkt unik och blir en stilren inredningsdetalj som passar alla miljöer. I vårt sortiment från Native Union finns även flera mobilskal anpassade för iPhone 7/8 samt Iphone X. Alla gjorda i äkta läder som över tid utvecklar en vacker naturlig patina. Du kan aldrig ha för många prylar, speciellt inte om de är lika snygga som de är praktiska.
Filtrera
Rensa filter
Kategorier
Visa produkter ()
Sortera på
  Artiklar saknas
  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  Logga in med Facebook
  eller
  Ogiltig e-postadress.
  Felaktigt användarnamn eller lösenord.
  Öppettider kundtjänst
  Nå oss via telefon, mejl eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
  Mån-Fre 08:00 - 18:00
  Lör-Sön 10:00 - 18:00
  Öppettider butiker
  Stockholm
  Nybrogatan 11
  11439 Stockholm
  Mån-Fre 10:00 - 18:00
  Lördag 10:00 - 17:00
  Söndag 11:00 - 16:00
  Göteborg
  Flöjelbergsgatan 20A
  43137 Mölndal
  Mån-Fre 10:00 - 19:00
  Lör-Sön 11:00 - 17:00