Inspiration

Letar du efter design som har något extra? Här samlar vi produkterna som tillverkas i limiterad utgåva och varumärkena som vi är ensamma om att sälja i Sverige. På sidan nyheter uppdaterar vi dig om det senaste som kommit in i vårt sortiment. Titta in här regelbundet om du vill vara säker på att ta del av det senaste från designvärlden eller inspireras av något som du inte sett förut.
Filtrera
Rensa filter
Kategorier
Visa produkter ()
Nyheter
Nyheter

Hitta det senaste

Vi ser alltid till att ha det som är nytt. Från alla våra varumärken kommer det ständigt ny intressant design att utforska. Tillsammans med lanseringar av nya varumärken samlar vi här allt som tillkommit i sortimentet den senaste månaden. En sida värd att besöka ofta.

Utforska våra nyheter här

Nordiska Galleriet Exclusive
NG Exclusive

Nordiska Galleriet Exclusive

Här hittar du varumärkena som bara säljs hos oss. Det senaste vi hittat och tagit till Sverige blandat med klassiska varumärken som haft en plats på vårt golv i decennier. Klicka in och utforska italienska Edra och Glas Italia, Amerikanska Roll & Hill, Japanska Ritzwell och många fler.

Utforska NG Exclusive här

Limited Edition
Limited Edition

Limited Edition

En limited edition-produkt är en produkt som är unik. Den säljs i en limiterad utgåva eller under en begränsad tid. Så om du letar efter modern design med en twist ska du klicka in här. Vi uppdaterar sidan så fort vi får höra om nya lanseringar. Vi jobbar också med våra varumärken för att skapa våra egna varianter av klassiska ikoner.

Utforska Limited Edition här

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Ogiltig e-postadress.
Felaktigt användarnamn eller lösenord.
Kundtjänsten är öppen Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Tor 08:00 - 18:00
Fre-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A, 431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 11:00-17:00
Söndag 11:00-17:00
Stäng rutan