Inspiration | Nordiska Galleriet
CRAVING LIGHTS -15% PÅ ALL BELYSNINGCRAVING LIGHTS -15% PÅ ALL BELYSNING
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Inspiration

Letar du efter design som har något extra? Här samlar vi produkterna som tillverkas i limiterad utgåva och varumärkena som vi är ensamma om att sälja i Sverige. På sidan nyheter uppdaterar vi dig om det senaste som kommit in i vårt sortiment. Titta in här regelbundet om du vill vara säker på att ta del av det senaste från designvärlden eller inspireras av något som du inte sett förut.
Aktiva filter Inga aktiva filter
Nordiska Galleriet Exclusive
NG Exclusive

Nordiska Galleriet Exclusive

Här hittar du varumärkena som bara säljs hos oss. Det senaste vi hittat och tagit till Sverige blandat med klassiska varumärken som haft en plats på vårt golv i decennier. Klicka in och utforska italienska Edra och Glas Italia, Amerikanska Roll & Hill, Japanska Ritzwell och många fler.

Utforska NG Exclusive här

Limited Edition
Limited Edition

Limited Edition

En limited edition-produkt är en produkt som är unik. Den säljs i en limiterad utgåva eller under en begränsad tid. Så om du letar efter modern design med en twist ska du klicka in här. Vi uppdaterar sidan så fort vi får höra om nya lanseringar. Vi jobbar också med våra varumärken för att skapa våra egna varianter av klassiska ikoner.

Utforska Limited Edition här

Nyheter
Nyheter

Hitta det senaste

Vi ser alltid till att ha det som är nytt. Från alla våra varumärken kommer det ständigt ny intressant design att utforska. Tillsammans med lanseringar av nya varumärken samlar vi här allt som tillkommit i sortimentet den senaste månaden. En sida värd att besöka ofta.

Utforska våra nyheter här

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här