Kittlar - Köp kittel online | Nordiska Galleriet

Kittlar

#
Filtrera
Rensa filter
Kittlar
Kategorier
Filtrera
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (0)
Sortera på
  Artiklar saknas

  Kittlar

  För många är kitteln en av de viktigaste apparaterna i köket, kanske till och med i hemmet. Vattenkittlar är ett smidigt hjälpmedel för att snabbt värma upp vatten till både bakning och matlagning, medan de renodlade tekittlarna och espressobryggarna är perfekt för de som älskar varma drycker.

  Vi svenskar dricker nämligen otroligt mycket kaffe och te och därför är det inte så konstigt att vi vill förse oss med rätt redskap. En stark kopp espresso på morgonen eller en rykande mugg te på kvällen kan vara det som behövs för att vakna till eller komma ner i varv. Här hittar du snygga och kvalitativa kittlar från det välrenommerade varumärket Alessi. De spetsiga eller rundade formerna i blank metall gör att de passar in i varje typ av kök och kommer ge hemmet den där lilla extra touchen av modernitet och medvetenhet. Matcha gärna med brödrost, citruspress och andra kökstillbehör i samma stil. Det här är inga apparater du behöver plocka undan så fort de har använts, låt dem i stället stå framme på köksbänken som en dekorativ detalj.

  Om du är en espressodrickare av rang eller bara en helt vanlig kaffeälskare kan espressobryggaren Pulcina bli din nya favorit. Den är formgiven av Michele De Lucch för Alessi och kommer göra sig oerhört snygg i ditt kök. Kannans runda och mjuka form kompletteras med en hällpip som påminner om en kycklingnäbb. Pipens V-form gör att det inte droppar och spills när du serverar dig själv eller dina gäster en god kopp kaffe. Dessutom är den framtagen med en teknik för att producera det perfekta kaffet och är därför det perfekt köksredskapet för alla kaffeälskare där ute. I vårt sortiment hittar du även vanliga vattenkittlar som gör det enkelt att koka upp en liten mängd vatten för en god kopp te eller till matlagningen. Alla med ett klassiskt utseende som ger en elegant känsla till köket.

  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  eller
  Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

  Tack för din anmälan
  Din e-post är redan registrerad
  *Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
  Önskelista (0)