Knivslipar & brynen - Handla knivslip online | Nordiska Galleriet

Knivslipar och brynen

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Kampanj Lagervara
Varumärke
Tillbaka
Global Yaxell
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Global G-74 Keramisk Skärpstav 22 cm
607 kr 865 kr
Lagervara
Global G-38/B Diamantskärpstav 26 cm
1 362 kr 1 945 kr
Lagervara
Keramisk Skärpstav Keramisk Skärpstav
599 kr 855 kr
Lagervara

Knivslipar och brynen

Matlagningen blir enklare och mer lustfylld med vassa knivar. Med en knivslip, slipsten, skärpstav eller ett bryne kan du vässa knivarnas blad och hålla dem vassa och i bra skick så att du kan uppnå bästa resultat varje gång du lagar mat.

SÅ TAR DU HAND OM DINA KNIVAR PÅ RÄTT SÄTT

När du lagar mat är det viktigt att du använder bra köksredskap inklusive vassa och bra köksknivar. Med vassa knivar går det lättare att skära alla olika sorters råvaror. Har du investerat i bra knivar är det viktigt att du tar hand om dem för att de ska hålla sig vassa och i bra skick. Använder du slöa knivar med dålig skärpa går det sämre att skära och du riskerar också att skada dig. Tar du hand om dina knivar på rätt sätt så kan du använda dem mycket länge. En knivslip eller ett knivstål är exempel på redskap som du kan använda för att ta hand om dina knivar. Du kan också använda en slipsten, en skärpstav eller ett bryne. Det finns olika typer av knivslipare och olika knivar kan kräva en viss sorts knivslip. En skärpstav är smidig och enkel att använda. En slipsten kan i sin tur passa för att vässa osymmetriska japanska knivar. Använder du fel knivslip kan du förstöra kniven. Det finns vissa knivslipare som du kan använda både för att slipa vanliga köksknivar och japanska knivar som har en annan slipvinkel. En bra knivslip ska vara enkel att använda och ha ett bra och stadigt grepp.

KNIVSLIPAR I HÖG KVALITET FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du olika sorters knivslipare i bra kvalitet. En skärpstav är ett perfekt verktyg för att vårda dina knivar. Från varumärket Global finns en keramisk skärpstav och en diamantskärpstav som du kan använda för att hålla dina Globalknivar vassa. Om du vässar bladet på din Globalkniv en gång i månaden så håller sig eggen skarp. En diamantskärpstav är grövre i sin utformning och kan användas före den keramiska skärpstaven.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.