Kylskåp och frysar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Gaggenau
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (4)
Filtrera
Vario S200 - Frys Vario S200 - Frys
37 900 kr
Lagervara
Vario S200 - Kylskåp Vario S200 - Kylskåp
46 100 kr
Lagervara

Kylskåp och frysar

Ett kylskåp och en frys är några av de viktigaste vitvarorna i köket. De ska fylla sin funktion samtidigt som de också gärna får vara estetiskt tilltalande. Här finns kylskåp och frysboxar i hög kvalitet som passar in i varje kök.

VILKET KYLSKÅP OCH VILKEN FRYS SKA MAN KÖPA?

När man inreder sitt nya kök, renoverar eller uppdaterar sina vitvaror finns det flera val att ta ställning till när det kommer till kylskåp och frysboxar. Vill du till exempel ha ett fristående kylskåp eller ett integrerat kylskåp? Vill du ha en separat kyl och frys, en kombinerad kyl och frys eller ett kylskåp med ett mindre frysfack? Integrerade vitvaror är populära för att skapa ett enhetligt intryck i köket. De ger dig också en större frihet att placera dina vitvaror där du vill då du kan dela upp dem. Vill du ha ett litet kylskåp eller ett stort kylskåp? Har du ett litet kök och vill spara utrymme finns det smarta minikylar att välja mellan. För den som tycker om extra funktioner så finns det kylskåp med ismaskin och kolsyrat vatten.

KYLSKÅP OCH FRYSAR FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

I vårt sortiment hittar du kylskåp och frysboxar i hög kvalitet. Från det tyska varumärket Gaggenau finns ett helintegrerat kylskåp och en helintegrerad frys. Den helintegrerade lösningen gör att de smälter in i köksinredningen när de är stängda och när de öppnas sprids ett inbjudande sken i rummet. Kylen har en temperaturinställning från +2 °C till +8 °C och har också en vin- och champagnehylla med plats för fyra flaskor. Den integrerade frysen har temperaturinställning på -16 °C till -24°C och smarta funktioner som till exempel no frost-system. Från Gaggenau finns också en kombinerad kyl och frys samt kylskåp med frysfack. Inred med Gaggenaus tillhörande vitvaror för en fulländad, enhetlig köksinteriör.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.