Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Dot Antipode, 521 mm, Brass - Lambert & Fils - NO GA
Dot Antipode, 521 mm, Brass - Lambert & Fils - NO GA
Dot Antipode, 521 mm, Brass - Lambert & Fils - NO GA

Dot Antipode är en populär taklampa Lambert & Fils, som består av en lodrät och en vågrät armatur i mässing. På ändarna av den horisontella armaturen sitter två medföljande LED-ljusglober i två olika storlekar, tillverkade i mjölkvitt glas. Dess asymmetriska design ger Dot Antipode ett säreget uttryck, med de balanserade globerna som tillsammans bär upp den horisontella armaturen i mässing.

Ljuset som sprids går i en varmvit färg i ljusskalan och passar idealt över det avlånga soffbordet eller matbordet. Dot Antipode finns att välja i fem olika höjder på själva pendeln som armaturen hänger i, samt med en finish i mässing eller grafit. Takfästet är runt och finns även att köpa extra som vridningsbart för snedtak. Du är välkommen att kontakta kundtjänst för mer information. LED-lamporna är även dimbara.

Dot-kollektionen från Lambert & Fils är den största och mest populära serien med många olika varianter av den karaktäristiska tunna, linjära armaturen med de glob-formade lamporna i frostat, mjölkvitt glas. Gemensamt för Dot-kollektionen är den stora spridningen av det varmvita ljuset, ofta med en svag reflektion från armaturen som är tillverkad i rå obehandlad mässing, vilket utvecklar en fin patina övertid. Kollektionen är designad i okomplicerade runda och raka former.

Inga omdömen

Dot Antipode, 521 mm, Brass

15 825,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Lambert & Fils

Bredd:

119.4 cm

Höjd:

52 cm

Djup:

10 cm

Effekt (W):

4.5

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Ja

Material:

Mässing, Glas

Artikelnummer:

10178412

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.