Livrest - Svenska bokstativ av högsta kvalité | Nordiska Galleriet
-12% på utomhusmöbler - Se mer här »-12% på utomhusmöbler - Se mer här »
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Livrest

Livrest grundades i Stockholm av Claes Dalén år 2018. Alla bokstativen designas i Stockholm och tillverkas för hand i fabriker i Sverige. Inspirationen till stativen kommer från en djup uppskattning för konst och böcker. Livrest första utgåva är en samling bokstativ som firar konsten inom böcker. Med sin diskreta design är bokstativet ett unikt och funktionellt tillägg i alla hem.

Tidlösa bokstativ för moderna interiörer

Claes Dalén har en bakgrund som ekonom och har jobbat de senaste åren som marknadsansvarig på fastighetsmäkleriet Alexander White. Dalén har ett stort intresse för inredningsdesign och renoveringar som han nu har börjat arbeta med. Inspirationen till bokstativens formspråk kommer ifrån en djup uppskattning för konst och böcker. Man kan även använda sig av bokstativet när den är ihopfälld som en inredningsdetalj på exempelvis ett soffbord eller i en hylla. Bokstativen kommer i tygklädda fodral som även den kan användas dekorativt.

Alla bokstativ designas i Stockholm och tillverkas för hand i fabriker i Sverige av begåvade hantverkare. Livrest formspråk är tidlöst, enkelt och stilrent, och design kombineras med hög kvalitet och hållbarhet. Livrests första utgåva - en samling bokstativ, som hyllar bokens konst. Bokstativen tillverkas i trä och finns i valnöt, körsbär och svartfärgad ask. Med sin diskreta design är bokstativen ett unikt och funktionellt tillägg till alla hem.

Livrest
Sortera efter Butikens favoriter
Byt vy
Aktiva filter Inga aktiva filter
Visar artikel 1-3 av
3 produkter
Bokstativ - Valnöt
2195 kr
Bokstativ - Körsbär
2195 kr
Bokstativ - Svartbetsad Ask
2195 kr
Visar artikel 1-3 av 3.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här