Livrest - Svenska bokstativ av högsta kvalité | Nordiska Galleriet
BESTÄLL FÖRE 17/12 FÖR LEVERANS INNAN JULBESTÄLL FÖRE 17/12 FÖR LEVERANS INNAN JUL
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Livrest

Livrest grundades i Stockholm av Claes Dalén år 2018. Alla bokstativen designas i Stockholm och tillverkas för hand i fabriker i Sverige. Inspirationen till stativen kommer från en djup uppskattning för konst och böcker. Livrest första utgåva är en samling bokstativ som firar konsten inom böcker. Med sin diskreta design är bokstativet ett unikt och funktionellt tillägg i alla hem. Läs mer om Livrest

Livrest

Tidlösa bokstativ för moderna interiörer

Claes Dalén har en bakgrund som ekonom och har jobbat de senaste åren som marknadsansvarig på fastighetsmäkleriet Alexander White. Dalén har ett stort intresse för inredningsdesign och renoveringar som han nu har börjat arbeta med. Inspirationen till bokstativens formspråk kommer ifrån en djup uppskattning för konst och böcker. Man kan även använda sig av bokstativet när den är ihopfälld som en inredningsdetalj på exempelvis ett soffbord eller i en hylla. Bokstativen kommer i tygklädda fodral som även den kan användas dekorativt.

Alla bokstativ designas i Stockholm och tillverkas för hand i fabriker i Sverige av begåvade hantverkare. Livrest formspråk är tidlöst, enkelt och stilrent, och design kombineras med hög kvalitet och hållbarhet. Livrests första utgåva - en samling bokstativ, som hyllar bokens konst. Bokstativen tillverkas i trä och finns i valnöt, körsbär och svartfärgad ask. Med sin diskreta design är bokstativen ett unikt och funktionellt tillägg till alla hem.

Sortera efter Butikens favoriter
Bokstativ - Valnöt
2195 kr

Designer:

DetailsInredningsprylar

Bokstativ - Körsbär
2195 kr

Designer:

DetailsInredningsprylar

Bokstativ - Svartbetsad Ask
2195 kr

Designer:

DetailsInredningsprylar

Visar artikel 1-3 av 3.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här