Lumio - Ny design inom belysning | Nordiska Galleriet
Prisgaranti && Fri frakt över 500 kr
Varukorg
Support

Lumio

Lumio grundas år 2013 av Max Gunawan, en arkitekt med passion för minimalistisk och funktionell design. Filosofin bakom varumärket är att skapa funktionella och vackra produkter som gör det moderna livet lite enklare och mer njutbart, en filosofi som leder till en innovativ och bärbar lampa för alla miljöer. Lampan är designad i form av en bok med LED-lampor som lyser när du öppnar den. Formen gör att den är lätt att ta med och kan användas även där det inte alltid finns tillgång till el. Lumio går att forma till vackra installationer i hemmet och förutom att synas på utställningar och inredningsmässor finns den även representerad i designaffärer världen över. Läs mer om Lumio

Lumio

Innovativt lysande bok

Intresset för lampboken har varit genomgående stort sedan starten. Förutom uppmärksamhet i publikationer som Wall Street Journal och GQ finns den lysande boken även på Museum of Modern Arts Design Store i New York och andra designaffärer runt om i världen. Entrepreneur Magazine har kallat lampan ”En av de 10 mest innovativa crowfunder-företagen” och när Max Gunawan deltog i The Shark Tank var samtliga intresserade av att köpa in sig i företaget.

Lumio är en flexibel lampa som kan användas så väl som en fast inredning som en mobil lampa där den som mest behövs för stunden. Omslaget är tillverkat i trä med magneter vilket gör att lampan enkelt och flexibelt kan fästas på metall och träpluggar följer med för montering. Den kan öppnas i 360 grader och ställas upp som en bordslampa, hängas med hjälp av en vacker läderrem som följer med eller läggas öppen på en yta. Styrkan på ljuset i boklampan styrs av hur mycket du öppnar den och den kan även anslutas till en dimmer för önskad effekt. Produktutbudet har utökats till en Mini Lumio som tar mindre plats i väskan och som kan laddas via mobilen.

Sortera efter Butikens favoriter
Lumio

LumioLumio

Finns i flera
utföranden
•••

2750 kr

Designer: Max Gunawan

Belysning

Leveranstid:
Mini Lumio

LumioMini Lumio

Finns i flera
utföranden
•••

1900 kr

Designer: Max Gunawan

Belysning

Leveranstid:
Visar artikel 1-2 av 2.
Lämna feedback

Vi uppskattar all feedback vi kan få om vår nya hemsida. Skriv in dina kontaktuppgifter och din feedback i forumläret nedan. Vi läser alla meddelanden och åtgärdar fel så snart som möjligt. Tack för att du tar dig tid att hjälpa oss..


Namn *

E-post *

FeedbackLämna feedback

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här