Exklusiv kvartett | Nordiska Galleriet

Exklusiv kvartett

GamFratesi grundades 2006 och består av de både arkitekterna Stine Gam och Enrico Fratesi. Tillsammans har de för danska Gubi ritat stolen Beetle som snabbt blev en uppskattad favorit när den lanserades 2013.

gubi_beetle_gamfratesi_edit

Precis som namnet antyder så har inspirationen hämtats från skalbaggens form och anatomi med ett kraftigare skal som omsluter en mjuk insida. Nu hyllar designerduon sin redan ikoniska stol med fyra exklusiva varianter i helt nya material och toner i det de kallar GamFratesi Edit.

Kvartetten består av en djupt grön chenille, en vackert grå bouclé och en mjuk italiensk sammet i beige på svarta ben. Den fjärde versionen av Beetle har ben i antikbehandlad mässing och är klädd i en kombination av bouclé och chenille som skapar en struktur med två olika toner av cremevitt.

GamFratesi Edit säljs exklusivt på Nordiska Galleriet.

gubi_beetle_gamfratesi_edit

gubi_beetle_gamfratesi_edit
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)