Övriga hallmöbler

De små inredningsprylarna kan knyta ihop ett helt rum och lyfta hela känslan. Vi har noggrant valt ut de allra främsta detaljerna från internationellt erkända tillverkare som förgyller och skapar rätt atmosfär i ditt hem. Din hall är det första du och dina gäster möts utav i ditt hem och redan här vill vi alla uppleva en hemtrevlig känsla.
Läs mer

Gör din hall hemtrevlig med personliga inredningsprylar som unika paraplyställ, stilstarka klädställningar och växter. En favorit i vårt sortiment är paraplystället som ingår i serien Ceramics som är en serie formgiven av Carina Seth Andersson för Fogia. Paraplystället har en tidlös men robust design som ger ett starkt intryck i hemmet. Medan Paraplyställ 115 från Artek tillverkad i björk ger ett mjukare intryck. Vi har ett brett sortiment för alla personligheter och behov, med noga utvalt utbud av designade inredningsprylar som passar bra i hallen. Vi fyller med jämna mellanrum på vårt sortiment med nya designklassiker. Håll därför utkik för att hitta just dina nya favoriter bland våra hallmöbler. Besök även våra butiker i Stockholm och Göteborg för att hämta inspiration eller för att få tips och råd av vår kunniga personal. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Filtrera
Rensa filter
Kategorier
Visa produkter ()
Sortera på
  Artiklar saknas
  Logga in

  Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

  Logga in med Facebook
  eller
  Ogiltig e-postadress.
  Felaktigt användarnamn eller lösenord.
  Öppettider kundtjänst
  Nå oss via telefon, mejl eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
  Mån-Fre 08:00 - 18:00
  Lör-Sön 10:00 - 18:00
  Öppettider butiker
  Stockholm
  Nybrogatan 11
  11439 Stockholm
  Mån-Fre 10:00 - 18:00
  Lördag 10:00 - 17:00
  Söndag 11:00 - 16:00
  Göteborg
  Flöjelbergsgatan 20A
  43137 Mölndal
  Mån-Fre 10:00 - 19:00
  Lör-Sön 11:00 - 17:00