Pikaplant - Ny inovativ design | Nordiska Galleriet
Prisgaranti && Fri frakt över 500 kr
Varukorg
Support

Pikaplant

Pikaplant grundas år 2015 i Amsterdam, Holland. Företaget säljer designade krukor och burkar med växter som inte behöver någon tillsyn. Pikaplant är ett helt nytt sätt att använda växter i hemmet. Krukorna är hermetiskt förslutna och har ett eget ekosystem där de återanvänder vattnet och luften som finns inuti burken. Växterna kan på så sätt själva bestämma hur stor mängd vatten de behöver utan elektricitet eller hjälp utifrån. En av de första växtprototyperna har blomstrat i sin burk i över 30 månader. Läs mer om Pikaplant

Pikaplant

Ett rum fullt av växter gör oss friskare

En växtrik miljö gör oss både mer kreativa, ökar vår produktivitet och minskar stress. Några växter hjälper även till att förbättra luften vi andas genom att suga åt sig gifter och öka luftfuktigheten. För dem som inte har tid eller ork att sköta om växter är Pikaplant den absolut bästa lösningen.

Pikaplant Jar är de förslutna burkarna innehållandes krukor med växter du aldrig behöver vattna. Växterna är av sorten Coffea Arabica och härstammar på höglandet i Etiopien. Varje exemplar är handplockat och hermetiskt förslutet i en fuktig biotop där växten återanvänder både vatten och luft.

Pikaplant Tableau vattnar örter och växter med hjälp av samma princip av självbevattningsmetod som finns i naturen, nämligen ebb och flod. Grundvattnet är det centrala i Pikaplant Tableau och det integrerade systemet verkar helt utan elektricitet. Du vattnar växten en gång underifrån vilket tillåter växten att själv bestämma hur mycket vatten den ska ta upp. Reservtanken innehåller tillräckligt med vatten för att hålla tre växter vid liv i en månad. Den frisätter långsamt vatten till växterna och när de har absorberat allt vatten är de torra under ett par dagar innan systemet fyller upp med återanvänt vatten igen.

Som rumsavdelare i hemmet, eller varför inte på kontoret eller restaurangen, är Pikaplant One Vertical Garden utmärkt. One Vertical Garden består av tre vågräta hyllplan och två lodräta hyllplan. I varje ruta kan du placera färgglada blommor, färska örter eller gröna växter som med hjälp av Pikaplants unika krukor sköter sig själva. Utan att du behöver skänka dina växter en tanke lever de och frodas helt på egen hand samtidigt som du får en friskare och härligare luft att andas. One Vertical Garden är med på listan Top 50 Kickstarter för nya designprojekt i Europa

Lämna feedback

Vi uppskattar all feedback vi kan få om vår nya hemsida. Skriv in dina kontaktuppgifter och din feedback i forumläret nedan. Vi läser alla meddelanden och åtgärdar fel så snart som möjligt. Tack för att du tar dig tid att hjälpa oss..


Namn *

E-post *

FeedbackLämna feedback

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här