Satsbord

#
Filtrera
Rensa filter
Satsbord
Kategorier
Filtrera
Pris
Tillbaka
Pris
Visningsalternativ 
Tillbaka
Sortera på 
Tillbaka
  Visa produkter (0)
  Sortera på
   Artiklar saknas

   Satsbord

   Är du i behov av praktiska små satsbord? Det kan du köpa online i webbutiken hos oss på Nordiska Galleriet. Satsbord är ett oerhört bra val både som soffbord och sidobord, inte minst om du bor litet och behöver ta vara på varje kvadratmeter. 

   Det som definierar ett satsbord är nämligen att borden kommer i olika storlekar som antingen delvis kan skjutas in under varandra eller helt ställas undan under varandra. Därmed kan du alltid anpassa borden intill soffan eller fåtöljen beroende på hur situationen ser ut. Kanske har du gäster över på fika och behöver skapa mer plats — då är det bara att dra fram ytterligare ett bord. Observera att våra satsbord inte nödvändigtvis säljes i kompletta set. Detta framgår alltid på varje produkt.

   Hos oss väljer du bland ett noga utvalt utbud av bord från varumärken som Artek, Fritz Hansen och Ligne Roset. Dessa är i sin tur formgivna av ikoner som bland annat Poul Kjærholm och Alvar Aalto för att nämna några. Vårt mål är alltid att erbjuda våra kunder ett så brett urval av möbler som möjligt. Om vi trots det inte har hunnit lägga till just det satsbord som du letar efter i vår webbutik är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst. Vi hjälper gärna dig att lägga din beställning.

   Logga in

   Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

   eller
   Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

   Följ oss på Instagram och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

   1. Följ oss på instagram Följ nordiskagalleriet
   Tack för att du följer oss
   Tack för din anmälan
   Din e-post är redan registrerad
   *Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
   Kontakta oss
   Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
   Mån-Tor 08:00 - 22:00
   Fredag 08:00 - 18:00
   Lördag 10:00 - 18:00
   Söndag 10:00 - 22:00
   Våra butiker
   Stockholm
   Nybrogatan 11
   114 39 Stockholm
   Hitta hit

   08- 442 83 60

   Mån-Fre 10:00 - 18:00
   Lördag 10:00 - 17:00
   Söndag 11:00 - 16:00
   Göteborg
   Flöjelbergsgatan 20A
   431 37 Mölndal
   Hitta hit

   031- 775 69 00

   Mån-Fre 10:00 - 19:00
   Lör-Sön 11:00 - 17:00