Selahatin - Tandkräm i stilfull design | Nordiska Galleriet
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Selahatin

Selahatin är ett Stockholms-baserat varumärke som skapar contemporary oral care. Varumärket grundas år 2016 med ambitionen att förhöja upplevelsen av en vital morgon- och kvällsrutin. Selahatin namnges efter grundaren Kristoffer Vurals farfar och hämtar inspiration från ett delvis nordiskt, delvis orientaliskt ursprung. Genom att låta klassiska kryddor blandas med uppfriskande aromer, representerar Selahatin en mix av västerländska och orientaliska influenser. Läs mer om Selahatin

Selahatin

Stilfull, svensk tandkräm med inspiration från det orientaliska

Kristoffer Vural grundade Selahatin eftersom han saknade de emotionella dimensioner – komplexa aromer och förförande estetik- som kännetecknar parfym- och skönhetsprodukter men inte oral care. Enligt Kristoffer är oral care en idustri och inte en konst. Genom att syntetisera konsumentprodukter med konstnärliga uttryck aspirerar Selahatin att fundamentalt förändra bilden och upplevelsen av vad oral care är och kan vara.

Varumärket skapar intrikata och nyanserade kompositioner med djup, som förs till liv av noggrant utvalda aromer från världens alla hörn. Tonvikt ligger också på den estetiska inramningen, som kännetecknas av ett avskalat men djärvt uttryck. Selahatins whitening-tandkräm levereras i en specialtillverkad aluminiumtub, som får en skrynklig look och blir vackrare med användning.

Att sensoriska upplevelser står i centrum innebär inte att Selahatin kompromissar med de kliniska egenskaper som kvalitativa munvårdsprodukter uppfyller. Selahatins whitening-formula är framtagen i samarbete med en av Schweiz ledande oral care-producenter och har på kort tid blivit en favorit bland några av Sveriges främsta tandläkare. Formulan har granskats av Svenska Tandläkarförbundet och innehåller fluor, vars positiva effekter har starkt empiriskt fotfäste. Selahatins debutkollektion släpptes i December 2017 och gjorde premiär på några av världens mest prestigefyllda butiker i totalt tio länder.

Sortera efter Butikens favoriter
Amorist Whitening Toothpaste
170 kr

Designer: Kristoffer Vural

DetailsHem & spa

Escapist Whitening Toothpaste
170 kr

Designer: Kristoffer Vural

DetailsHem & spa

Hypnotist Whitening Toothpaste
170 kr

Designer: Kristoffer Vural

DetailsHem & spa

Visar artikel 1-3 av 3.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här