Stekhällar och stekbleck

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Kockums Jernverk Rösle
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (6)
Filtrera
Stekbord
Kockums Jernverk
872 kr
Lagervara
Kockumshäll Kockumshäll
Kockums Jernverk
1 397 kr
Lagervara
Bak/Pizzastål Bak/Pizzastål
Kockums Jernverk
1 095 kr
Lagervara
Rösle Pizzasten Rösle Pizzasten
495 kr
Lagervara
Bak/Pizzastål Ø35 cm Bak/Pizzastål Ø35 cm
Kockums Jernverk
697 kr
Lagervara
Rösle Pizzasten - Ø 30 cm Rösle Pizzasten - Ø 30 cm
445 kr
Lagervara

Stekhällar och stekbleck

Med en stekhäll eller ett stekbleck kan du steka, woka och fritera, få en fin stekyta och ett ännu godare resultat. Nordiska Galleriet har olika stekhällar och stekbord i hög kvalitet som kan användas på grillen och på induktionshäll.

HUR ANVÄNDER MAN EN STEKHÄLL?

En stekhäll är en stor panna som placeras över en grill eller används med gasol. Den är ofta i gjutjärn och skålformad vilket gör den perfekt om du så ska steka kött eller woka grönsaker. Den är vanligtvis större än en stekpanna och en wokpanna, och dess storlek gör att du inte bara kan hantera större mängd mat utan även fylla den med vätska vilket gör att du även kan koka, fritera och baka i den. En stekhäll har blivit populär att använda utomhus som substitut för den traditionella grillen. Den brukar utgöra en mysig samlingsplats när du bjuder in vänner för att grilla och umgås.

VAD ÄR ETT STEKBLECK?

Ett stekbord eller stekbleck fungerar på liknande sätt som stekhällen, men är ofta mindre och har en platt form. Den är ofta i stål, gjutjärn eller aluminium. Stekbordet kan du använda på spis, induktionshäll och på grillen. Ett stekbord är idealiskt för att steka kött eller grönsaker. Du kan också tillaga populära smashed burgers som blir perfekt att bjuda på till den festliga helgmiddagen. Vissa stekbleck kan också användas som pizzastenar som placeras på grillen.

GODARE SMAKER MED STEKBORD OCH PIZZASTENAR

Hos oss hittar du stekbord i bästa kvalitet från till Kockums Jernverk. Det här stekbordet är tillverkat i kolstål som ger en vacker, rustik känsla. Stekbordet har handtag vilket gör det enkelt att lyfta det till bordet när du ska servera. Du kan använda stekbordet på alla typer av värmekällor och på grillen. Det passar utmärkt för att steka kött, grönsaker eller smashed burgers. Ytterkanterna är lätt vinklade för att vätska inte ska rinna ut. I vårt sortiment hittar du också bra pizzastenar i olika former från Rösle. Pizzastenen i keramik är utformad för att jämnt fördela och lagra värme vilket ger ett perfekt resultat varje gång. Du kan använda stenen för att skapa pizzor med härligt krispig botten, eller för att göra till exempel bröd. Pizzastenarna finns i olika storlekar och passar att använda både på spisen och i ugnen.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 10% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.