NG1912 Studio - Vår heminredningtjänst | Nordiska Galleriet
Prisgaranti & Fri Frakt över 500 kr
Varukorg
Support
NG1912 Studio

NG1912 Studio

Skapa ditt drömhem med oss

Vår inredningsstudio - ett komplett team av inredare & arkitekter till ditt förfogande

Skicka en förfrågan

En studio för ditt nästa inredningsprojekt

NG1912 Studio är vår inrednings- och arkitekttjänst. Här har vi samlat vår långa erfarenhet under ett och samma tak för att erbjuda helhetslösningar till ditt nästa inredningsprojekt.

Vi hjälper till med allt från att inreda ett rum till en hel lägenhet eller villa. Vi gör även kontorslösningar för företag som vill ha en miljö att drivas i. Stor del av arbetet går ut på att skapa den där helhetskänslan som ofta är svår att få till. Den inkluderar allt från färg och materialval till möbler, konst, styling och belysning. I vår studio står ett team av Sveriges bästa möbelinredare, stylister och arkitekter till ditt förfogande.

Vi har långa relationer med ett hundratal internationella varumärken så som Cassina, Flexform, B&B Italia, Flos, Roll & Hill, Fritz Hansen, DePadova och många fler. Tillsammans med dig kan vi skapa unika lösningar utifrån din personliga stil. Vi är också stolta över att kunna erbjuda tjänster från en rad noga utvalda samarbetspartners inom bland annat gardiner, mattor, sten, marmor etc. Detta gör det möjligt för oss att genomföra helhetsprojekt med detaljerad kontroll av alla aspekter under genomförandet.

För att göra en förfrågan till vår Studio kan du enkelt klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. Vi tittar över ditt projekt och återkommer normalt inom 24 timmar.

Kontakta NG1912 Studio

Skriv in dina uppgifter och ditt ärende nedan. Vi hör av oss till dig inom en vardag.

Namn *

E-post *

Ungefärlig budget för möbler & inredningsdetaljer?

Beskriv skriv ditt projekt och vad du behöver hjälp med

Behöver du hjälp med ett rum eller en hel lägenhet? Vilken stil är du ute efter? Vad för typ av möbler behöver du? Skriv gärna om du är intresserad av några specifika varumärken.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här