Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
USM Haller 43 Low media unit - USM - NO GA
USM Haller 43 Low media unit - USM - NO GA

USM Haller 43 Low Media Unit är en mediamöbel formgiven av Fritz Haller och Paul Schärer för USM. Möbeln är tillverkad av förkromade metallrör som bildar ramen där de lackerade metallplåtarna vilar. USM Haller 43 Low Media Unit är försedd med två skåp med fällbara luckor samt hål för kablar och hjul som gör den enkel att flytta runt. Tillgänglig i flera olika färger och följer samma linje som resten av kollektionen.

USM Haller är baserad på och konstruerad med tre grundläggande element: kulan, anslutande rör och paneler. Systemet kan byggas i alla riktningar, monteras ner och konfigureras om för ändrade krav. Modulerna kan anpassas ytterligare genom att lägga till dörrar, lådor och en mängd inredningar för att enkelt organisera.

Observera att alla möbler med lådor från USM har säkrats för att minimera risken för skador under transport. Samtliga lådor är därför låsta och går enkelt att låsa upp genom att vrida med exempelvis en skruvmejsel på själva knoppen på lådorna. Var dock försiktig så att du inte repar möbeln.

5 baserat på 1 omdömen

Jonny B

|

2022-03-23

Känslan när man stänger och öppnar luckorna vittnar om hög kvalitet. Bänken känns gedigen rakt igenom. Det som avgjorde köpet var att vi äntligen hittade en möbel med tilltalande design som också gick att få med hjul.Vi är jättenöjda med vårt köp.

USM

(1)

USM Haller 43 Low media unit

18 310,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

USM

Designer:

Fritz Haller,Paul Schärer

Bredd:

152.3 cm

Höjd:

43 cm

Djup:

37.3 cm

Färg:

Golden Yellow

Material:

Stål

Artikelnummer:

10422735

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.