Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Tolomeo Skrivbordslampa från Artemide är en beundransvärd och tidlös skrivbordslampa som tagit världen med storm sedan den första varianten designades av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina år 1987. Tolomeo Skrivbordslampa E27 finns i flera olika utföranden och sägs idag vara den mest populära skrivbordslampan i världen. Det som gjort Tolomeo så omtyckt är flexibiliteten där hela lampkroppen enkelt kan justeras med en hand för att rikta ljuset exakt dit det önskas. Tolomeo tillverkas helt i aluminium och stål och har ett lamphuvud som kan roteras 360°. Denna modell har en on/off knapp och kommer utan sensor.

”Ingen skrivbordslampa ska få dig att använda två händer för att ställas in korrekt.” sa Michele De Lucchi, och förutom det har alla varianter gemensamt att de står för enkel funktion, elegans och gediget hantverk. År 1989 fick Tolomeos designers Compasso d'Oro.

5 baserat på 1 omdömen

Henrik S

|

2022-06-25

En skrivbordslampa som fungerar som det är tänkt, man drar i armen och den hamnar där man vill ha den. Den här är dessutom lagom hög så den gör äver skärmarna på skrivbordet.Precis perfekt och allt jag vill ha i kontorsbelysningsväg...

Tolomeo Skrivbordslampa

3 512,00 kr

 (rek. pris 4 682,00 kr)

Inkl. 25% moms

Obs! Produkten kommer utan ljuskälla. Lägg till:

Varumärke:

Artemide

Designer:

Giancarlo Fassina,Michele De Lucchi

Diameter:

23 cm

Dimbar:

Nej

Effekt (W):

77

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Nej

Färg:

Aluminium

Material:

Aluminium, Stål

Artikelnummer:

10000142

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.