100% Original - Vi är auktoriserade | Nordiska Galleriet

Endast originalVi är auktoriserade

Nordiska Galleriet är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken vi säljer. Detta innebär att du som kund kan känna dig 100 % trygg med att varan du köper hos oss är äkta. Utöver det har vi prisgaranti på hela vårt sortiment, vilket innebär att du alltid får rätt vara till rätt pris.

Vad är ett original?

Original innebär att varan är tillverkad i varumärkets licenserade fabrik utifrån designerns vision och skisser. Varenda detalj är noga övervägd och tillför något till helheten. Materialen som används är av högsta kvalitet och har valts ut för sina särskilda egenskaper och uttryck. Det gedigna hantverket som ligger bakom varje exemplar gör att din möbel håller i många år.

Tyvärr finns det flertalet mer eller mindre lyckade kopior som cirkulerar på marknaden och det kan vara klurigt att skilja på vad som är äkta och inte. Vissa kopior säljs till och med till samma priser som originalen och är mycket skickligt gjorda vilket kan lura även ett tränat öga. Det kan vara en skruv som skiljer, en ram som är böjd lite annorlunda eller en stämpel som saknas. I regel är en kopierad vara billigare och har sämre kvalitet. En bra riktlinje att gå efter är att om något verkar för bra för att vara sant så är det oftast det!

En designmöbel kommer ofta med ett serienummer, ibland är detta instansat i ramen tillsammans med varumärkets logga och/eller designerns signatur, ibland finns det i den medföljande dokumentationen. Det skiljer sig mellan olika varumärken, därför rekommenderar vi att du som köpare hör av dig direkt till varumärket och försäkrar dig om att en butik är en auktoriserad återförsäljare innan du handlar. Vi är auktoriserad återförsäljare för samtliga av våra varumärken.

Om du behöver hjälp med att avgöra om en möbel är ett original, hör av dig till oss så hjälper vi gärna till.

Kontakta ossVill du vara säker?

Öppettider telefonsupport

Till kontakta oss
Kontakta oss
Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör 11:00 - 17:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Hitta hit

08- 442 83 60

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Hitta hit

031- 775 69 00

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)