Om oss | Nordiska Galleriet
A place to dine -15% se mer här »-15% på matbord & matstolar - Se mer här »
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Om ossUnimagine your home

Nordiska Galleriet - Om oss

Tänk om allt du tidigare tänkt om en designbutik. På Nordiska Galleriet skapar vi unika hem och upplevelser med världsledande designmöbler, belysning och detaljer.

Vår långa erfarenhet i branschen ger oss kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om du letar efter en present att ge bort eller om du vill renovera hela ditt hem.

Vår butik på Nybrogatan kompletteras av en butik i Göteborg, en kreativ arkitekt- och inredningsstudio, en business-to-business-verksamhet och vår e-handel. Tillsammans skapar vi en mötesplats för modern design som ska inspirera och hjälpa dig att uttrycka din designidentitet till fullo.

HistoriaHur allt startade

Nordiska Galleriet - Historia

I över hundra år har vi sålt design till kunder som letat efter det absolut bästa från världens alla hörn. Vår historia började när bondsonen Ander Andersson öppnade Auktionshallen i samband med att han byggde färdigt huset på Nybrogatan 11...

Läs vår historia

Jobba hos ossEn karriär i designvärlden

Delar du vår passion för modern design, kunskap och service? Vill du följa med på vår jakt efter att skapa en bättre upplevelse för våra kunder? Vi letar alltid efter nya talanger till vårt team. Ansök enkelt genom att klicka på knappen nedan.

Se våra lediga tjänster

Vår inredningsstudioNordiska Galleriet Studio

Nordiska Galleriet - Studio

Vår studio är en kreativ arkitektstudio som levererar helhetslösningar till offentliga och privata miljöer utefter dina behov och visioner.

Läs mer om vår Studio