Om ossUnimagine your home

Nordiska Galleriet - Om oss

Tänk om allt du tidigare tänkt om en designbutik. På Nordiska Galleriet skapar vi unika hem och upplevelser med världsledande designmöbler, belysning och detaljer.

Vår långa erfarenhet i branschen ger oss kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om du letar efter en present att ge bort eller om du vill renovera hela ditt hem.

Vår butik på Nybrogatan kompletteras av en butik i Göteborg, en kreativ arkitekt- och inredningsstudio, en business-to-business-verksamhet och vår e-handel. Tillsammans skapar vi en mötesplats för modern design som ska inspirera och hjälpa dig att uttrycka din designidentitet till fullo.

HistoriaHur allt startade

Nordiska Galleriet - Historia

I över hundra år har vi sålt design till kunder som letat efter det absolut bästa från världens alla hörn. Vår historia började när bondsonen Ander Andersson öppnade Auktionshallen i samband med att han byggde färdigt huset på Nybrogatan 11...

Läs vår historia

Jobba hos ossEn karriär i designvärlden

Delar du vår passion för modern design, kunskap och service? Vill du följa med på vår jakt efter att skapa en bättre upplevelse för våra kunder? Vi letar alltid efter nya talanger till vårt team. Ansök enkelt genom att klicka på knappen nedan.

Se våra lediga tjänster
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Kontakta oss
Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00