Kontakta oss | Nordiska Galleriet
A place to dine -15% se mer här »-15% på matbord & matstolar - Se mer här »
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

KontaktKom i kontakt med oss

Här har vi har samlat era vanligaste frågor och svarat på dem. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du självklart välkommen att kontakta oss på telefon eller mail.

Just nu är det många som hör av sig till oss och vi har stort tryck på vårt lager. Längre svarstider och vissa förseningar i våra leveranser kan därför förekomma. Don't panic - vi jobbar för fullt för att du ska få hjälp och få dina varor så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod.

Hör av dig direktMail & telefon

Öppettider telefonsupport
Måndag - Fredag: 13 - 17
Lördag: 10 - 17, Söndag: 11 - 16

Kontaktformulär Skriv ett meddelande

Din feedback är viktig för oss. Skriv in dina uppgifter och skriv ditt meddelande i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Namn *

E-post *

Ev. Ordernummer

Meddelande

Skicka meddelande

Våra avdelningar Vill du komma direkt till en specifik avdelning?

Vill du komma i kontakt med en specifik avdelning på vårt företag? Här nedan har vi samlat kontaktuppgifter till ansvarig för våra olika team. Don't be a stranger.

Nyfiken på våra inrednings- och arkitekttjänster för privata hem? Kontakta charlie@nordiskagalleriet.com

Vill höra mer om våra tjänster riktade till företag, inredare eller arkitekter? Kontakta ansvarig säljare på vår Business-avdelning på christina@nordiskagalleriet.com

Har du teknisk lösning eller förslag på marknadssamarbete för vår e-handel? Kontakta VD per.skold@nordiskagalleriet.com (obs! för kundtjänstärenden vänligen kontakta help@nordiskagalleriet.com)

Har du frågor som rör PR/Press? Kontakta olivia.rehmberg@nordiskagalleriet.com

Är du leverantör eller agent och vill komma i kontakt med vår inköpsavdelning? Kontakta cissi.pettersson@nordiskagalleriet.com