Göteborg Ett komplett möbelhus för världsledande design.

Vi säljer bara det bästa inom design. Upptäck möbler, sängar, belysning, mattor, inredningsdetaljer, utemöbler, kök, garderober och konst från världens ledande designers och varumärken. Besök vår 2400 kvm stora utställning i Mölndal på Flöjelbergsgatan 20A.

Butiken har öppet alla dagar. Varmt välkommen.

Vi i butiken Ett team designfantaster

Vi erbjuder idag ett stort sortiment av möbler, mattor, belysning, konst och inredningsdetaljer för hela hemmet. Genom god kompetens, hög kvalitet och personlig service skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Hela teamet har gedigen erfarenhet från både möbel- och inredningsbranschen och vi strävar alltid efter att ge exceptionellt god service.

Sköna RumEtt möbelgalleri

Nordiska Galleriet Göteborg etablerades som möbelgalleriet och inredningsföretaget Sköna Rum år 2002 i det historiska Amerikahuset. Hösten 2019 flyttade Nordiska Galleriet till nya och större lokaler på Flöjelbergsgatan 20A. Butiken drivs med mottot att alltid erbjuda branschens bästa service. Vi erbjuder gedigen kunskap från det ögonblick du kliver in i butiken tills att dina möbler är levererade och monterade hemma hos dig. Med stor omsorg och noggrannhet har ett unikt sortiment handplockats från ledande varumärken och formgivare med bästa tänkbara material och kvalitet.

Nordiska Galleriet Göteborg har rötter i Göteborgs hamn, ett område som under flera sekel präglats av handel och historiens vingslag. Utställningen var då belägen i det anrika Amerikahuset som uppfördes av Svenska Lloyd, även känt som Svenska Amerika Linien, S.A.L. På denna plats har tusentals människor passerat genom historiens gång för att resa vidare till Amerika.

Under slutet av år 2017 förvärvades Sköna Rum av Nordiska Galleriet och lanseras under år 2018 som Nordiska Galleriet Göteborg.

Hösten 2019 flyttade Nordiska Galleriet till nya och större lokaler på Flöjelbergsgatan 20A. Idag finns en inspirerande atmosfär och unik blandning av möbler, designprodukter och konst från världskända formgivare och konstnärer. Tillsammans skapas en världsledande aktör inom internationell design och visionen om en inspirerande upplevelsedestination för en designintresserad publik stärks.

I butiken finns inredningsarkitekter på plats som dagligen hjälper våra kunder att förverkliga sina drömhem. Du kan få hjälp med en rad inredningstjänster för att skapa ett genomtänkt hem att leva i.

Varmt välkommen in att träffa oss och uppleva vår unika utställning.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Kontakta oss
Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.
Mån-Fre 08:00 - 18:00
Lör-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00