Nordiska Galleriet i Göteborg - Flöjelbergsgatan 20A | Nordiska Galleriet
15% RABATT PÅ STOLARBE SEATED - 15% RABATT PÅ STOLAR
Support

Ett möbelhus för design Nordiska Galleriet Göteborg

Vi har flyttat. Du hittar oss nu mera i "Soffan på taket"-huset i Mölndal. Den nya adressen är Flöjelbergsgatan 20A.

Butiken har öppet alla dagar. Varmt välkommen.

Vi i butiken Ett team designfantaster

Vi erbjuder idag ett stort sortiment av möbler, mattor, belysning, konst och inredningsdetaljer för hela hemmet. Genom god kompetens, hög kvalitet och personlig service skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Hela teamet har gedigen erfarenhet från både möbel- och inredningsbranschen och vi strävar alltid efter att ge exceptionellt god service.

Sköna RumEtt möbelgalleri

Nordiska Galleriet Göteborg etablerades som möbelgalleriet och inredningsföretaget Sköna Rum år 2002. Showroom är beläget i det historiska Amerikahuset på Barlastgatan 2 i Göteborg. Butiken drivs med mottot att alltid erbjuda branschens bästa service. Vi erbjuder gedigen kunskap från det ögonblick du kliver in i butiken tills att dina möbler är levererade och monterade hemma hos dig. Med stor omsorg och noggrannhet har ett unikt sortiment handplockats från ledande varumärken och formgivare med bästa tänkbara material och kvalitet.

Nordiska Galleriet Göteborg har rötter i Göteborgs hamn, ett område som under flera sekel präglats av handel och historiens vingslag. Utställningen är belägen i det anrika Amerikahuset som uppfördes av Svenska Lloyd, även känt som Svenska Amerika Linien, S.A.L. På denna plats har tusentals människor passerat genom historiens gång för att resa vidare till Amerika.

Idag finns istället en inspirerande atmosfär och unik blandning av möbler, designprodukter och konst från världskända formgivare och konstnärer. Portarna öppnades för första gången år 2002 och fokus har sedan dess legat på att erbjuda alla kunder en familjär och unik upplevelse.

Under slutet av år 2017 förvärvades Sköna Rum av Nordiska Galleriet och lanseras under år 2018 som Nordiska Galleriet Göteborg. Tillsammans skapas en världsledande aktör inom internationell design och visionen om en inspirerande upplevelsedestination för en designintresserad publik stärks.

I butiken finns inredningsarkitekter på plats som dagligen hjälper våra kunder att förverkliga sina drömhem. Du kan få hjälp med en rad inredningstjänster för att skapa ett genomtänkt hem att leva i.

Varmt välkommen in att träffa oss och uppleva vår unika utställning.

Kundtjänst Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Tor 08:00 - 18:00
Fre-Sön 10:00 - 18:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Tis 12:00-18:00
Ons-Fre 11:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A, 431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00-19:00
Lördag 11:00-17:00
Söndag 11:00-17:00
Stäng rutan