Nordiska Galleriet i Göteborg - Flöjelbergsgatan 20A | Nordiska Galleriet

Göteborg Ett komplett möbelhus för världsledande design.

Vi säljer bara det bästa inom design. Upptäck möbler, sängar, belysning, mattor, inredningsdetaljer, utemöbler, kök, garderober och konst från världens ledande designers och varumärken. Besök vår 2400 kvm stora utställning i Mölndal på Flöjelbergsgatan 20A.

Butiken har öppet alla dagar. Varmt välkommen.

Nordiska Galleriet GöteborgDestinationen för designmöbler

Nordiska Galleriet öppnade i Göteborg 2018, men möbelhuset vilar på en historia som sträcker sig betydligt längre tillbaka än så. Grunden lades redan 2002 när butiken, då under namnet Sköna Rum, öppnade i anrika Amerikahuset. 2017 förvärvades Sköna Rum av Nordiska Galleriet och 2019 flyttade man in i de nya lokalerna i Mölndal. Lokaler som även de har en lång historia knuten till inredning då Skinngruppen huserade här under många år. Idag drivs Göteborgsbutiken av andra generationen möbelhandlare sedan bröderna Gabriel och Fabian Gimdal tog över familjeverksamheten.

– Jag har alltid haft en dröm om att bygga en destination dit människor ska kunna komma och hitta allt för sitt hem, säger Gabriel Gimdal, VD. Den möjligheten fanns inte riktigt i de tidigare lokalerna, vi behövde mer yta för att kunna förverkliga vår vision.

Idag består butik och showroom av en 2 400 kvm stor utställning med inredning för hemmets alla rum, men också för kontor och offentliga miljöer. Landmärket, den stora soffan på taket finns kvar, men i en uppdaterad version i form av ikoniska Big Mama.

”Vårt showroom ska vara ett estetiskt rum, ett levande och inspirerande sådant.”

– Vårt showroom ska vara ett estetiskt rum, ett levande och inspirerande sådant. Idag känner jag att vi äntligen nått dit vi ville och kan vi erbjuda ett komplett möbelhus i världsklass. Här finns allt från den bästa italienska designen, via kök, sovrum och utemöbler till detaljer för hela hemmet.

På plats i showroom finns inredningsarkitekter med expertis inom olika områden. Här kan kunderna få hjälp med det de behöver, vare sig det handlar om att skapa ett helt hem eller ett specifikt rum.

– Den personliga kontakten är otroligt viktig och för oss handlar det om att hantera hela kedjan av service, först då kan vi garantera att den håller den nivå vi vill att den ska ha. Våra säljare och inredare är genuint intresserade av kunden oavsett vad den vill handla och hjälper den att hitta rätt. Vi levererar dina möbler, vi monterar dem, och vi finns där för dig även efteråt om du skulle behöva vår hjälp.

Vi i butiken Ett team designfantaster

Vi erbjuder idag ett stort sortiment av möbler, mattor, belysning, konst och inredningsdetaljer för hela hemmet. Genom god kompetens, hög kvalitet och personlig service skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Hela teamet har gedigen erfarenhet från både möbel- och inredningsbranschen och vi strävar alltid efter att ge exceptionellt god service.

Kontakta våra inredare

Sara Gerum
Inredningsarkitekt, Kök & System
sara.gerum@nordiskagalleriet.com

Caroline Bergentoft
Inredningsarkitekt, Kök & System
caroline.bergentoft@nordiskagalleriet.com

Kontakta oss

Nå oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.

Mån-Fre 08:00 - 17:00
Lör-Sön Stängt
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Hitta hit

08- 442 83 60

Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Hitta hit

031- 775 69 00

Mån-Fre 10:00 - 19:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00
Malmö
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Hitta hit

040 685 95 01

Mån-Fre 11:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 16:00
Sön Stängt
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Hitta hit

08-442 83 63

Mån-Ons Stängt
Tor-Fre 10:00 - 18:00
Lör-Sön 11:00 - 16:00
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra och Zanotta.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.