Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Göteborg

Store gothenburg

Upptäck möbler, belysning, kök och inredningsdetaljer från världens ledande designers och varumärken i vår 2400 kvm stora utställning.

Besöksadress
Flöjelbergsgatan 20A
431 37, Mölndal
Hitta hit

Öppettider
Mån-Fre: 10:00 - 18:00
Lör-Sön: 11:00 - 17:00

Kontakt
Telefonnummer till butiken: 031-775 69 00
Telefonnummer till kundservice: 08-442 83 60
Till kontaktformuläret

Gothenburg store row full-width

Destination för designmöbler

Nordiska Galleriet öppnade i Göteborg 2018, men möbelhuset vilar på en historia som sträcker sig betydligt längre tillbaka än så. Grunden lades redan 2002 när butiken, då under namnet Sköna Rum, öppnade i anrika Amerikahuset. 2017 förvärvades Sköna Rum av Nordiska Galleriet och 2019 flyttade man in i de nya lokalerna i Mölndal. Lokaler som även de har en lång historia knuten till inredning då Skinngruppen huserade här under många år. Idag drivs Göteborgsbutiken av andra generationen möbelhandlare sedan bröderna Gabriel och Fabian Gimdal tog över familjeverksamheten.

Göteborg

– Jag har alltid haft en dröm om att bygga en destination dit människor ska kunna komma och hitta allt för sitt hem, säger Gabriel Gimdal, VD. Den möjligheten fanns inte riktigt i de tidigare lokalerna, vi behövde mer yta för att kunna förverkliga vår vision.

Idag består butik och showroom av en 2 400 kvm stor utställning med inredning för hemmets alla rum, men också för kontor och offentliga miljöer. Landmärket, den stora soffan på taket finns kvar, men i en uppdaterad version i form av ikoniska Big Mama.

– Vårt showroom ska vara ett estetiskt rum, ett levande och inspirerande sådant. Idag känner jag att vi äntligen nått dit vi ville och kan vi erbjuda ett komplett möbelhus i världsklass. Här finns allt från den bästa italienska designen, via kök, sovrum och utemöbler till detaljer för hela hemmet.

På plats i showroom finns inredningsarkitekter med expertis inom olika områden. Här kan kunderna få hjälp med det de behöver, vare sig det handlar om att skapa ett helt hem eller ett specifikt rum.

– Den personliga kontakten är otroligt viktig och för oss handlar det om att hantera hela kedjan av service, först då kan vi garantera att den håller den nivå vi vill att den ska ha. Våra säljare och inredare är genuint intresserade av kunden oavsett vad den vill handla och hjälper den att hitta rätt. Vi levererar dina möbler, vi monterar dem, och vi finns där för dig även efteråt om du skulle behöva vår hjälp.

Gotheborg

Ett team designfantaster

Vi erbjuder idag ett stort sortiment av möbler, mattor, belysning, konst och inredningsdetaljer för hela hemmet. Genom god kompetens, hög kvalitet och personlig service skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Hela teamet har gedigen erfarenhet från både möbel- och inredningsbranschen och vi strävar alltid efter att ge exceptionellt god service.

Kontakta våra inredare

Sara Gerum
Inredningsarkitekt, Kök & System
[email protected]

Caroline Bergentoft
Inredningsarkitekt, Kök & System
[email protected]