Kampanjer & Season Sale | Nordiska Galleriet
-15% på soffbord, småbord & sidobord-15% på soffbord, småbord & sidobord
Support

Sale

Hitta inspiration och designfavoriter från hela världen. Här samlar vi alla våra exklusiva och handplockade kampanjer som vi tillsammans med leverantörer erbjuder och anpassar efter ditt behov och säsong. Vi uppdaterar ständigt sortimentet med både nyheter och klassiker för att ge dig möjligheten att upptäcka design till kampanjpris varje vecka. Fynda belysning, möbler och inredningsdetaljer från världskända varumärken som bland annat Knoll, Fritz Hansen, Nemo Lighting, Eilersen, Montana och många fler. Ska du inreda ett rum, ett helt hem eller bara uppdatera din heminredning? Hitta en kampanj som passar dig. Besök även vår Outlet, där du finner allt ifrån möbler som stolar, bord och belysning till inredningsdetaljer som doftljus, textiler och ljusstakar.
Aktiva filter Inga aktiva filter
Kampanj

-15% PÅ SOFFBORD, SMÅBORD & SIDOBORD

Ge liv till ditt vardagsrum. Fram till 22 september kan du handla alla soffbord, småbord & sidobord till 15% lägre priser. Upptäck varumärken som B&B Italia, Fritz Hansen, Gubi, OX Denmarq, Tom Dixon, Naver Collection och många fler. Kampanjen gäller både online och i våra butiker.

Se alla soffbord här »

Se alla småbord & sidobord här »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden. Gäller ej Bosa, Cassina, ClassiCon, Cappellini, Edra, Flexform, Glas Italia, Maxalto, Knoll, Ritzwell, Walter Knoll.

Kampanj

-20% PÅ SUPERELLIPS

Fram till 31 oktober kan du handla Fritz Hansens ikoniska bord Superellips med vit laminatskiva och kromade ben till 20% lägre priser. Superellips formgavs redan år 1968 av Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och Piet Hein. Inspirationen bakom bordet kommer från Piet Heins lösning på ett trafikproblem vid Sergel torg i Stockholm, nämligen en superellipitisk rondell. Matbordet har kommit att bli ett av Skandinaviens mest välkända bord och en riktig designikon.

Handla Superellips här »

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 31 oktober.

Kampanj

-20% PÅ CARAVAGGIO PENDELLAMPA

Fram till 31 oktober kan du handla Caravaggio Opal Pendellampa till 20% lägre pris. Den moderna pendellampan har en skärm i handblåst opalglas och en textilklädd kabel. Caravaggio ger ett riktat ljus nedåt samtidigt som öppningen i toppen av skärmen tillåter ljuset att även spridas uppåt.

Handla Caravaggio Opal Pendellampa här »

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 31 oktober.

Kampanj

Kampanjpris på Pia Chair från Dk3

Stilrena matstolen Pia Chair från Dk3 fyller 60 år. Pia Chair designades av Poul Cadovius redan år 1959. Stolen är tillverkad av handvävd papperssnöre med ett gjutet ryggstöd, vilket ger stolen en optimal komfort. För att fira 60 års jubileet av Pia Chair kan du nu handla stolen till kampanjpris.

Handla Pia Chair från Dk3 här »

Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 31/12.

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ INGO

Fram till 31 december kan du handla fåtöljen Ingo i kromat stativ och svart kärnläder till kampanjpris. Den populära fåtöljen designades av Mats Theselius år 2014 för Källemo. Ingo har ett unikt läder från Tärnsjö Garveri som bevarar hudens struktur, vilket ger lädret en unik patina som adderar charm till fåtöljens i övrigt industriella look.

Ingo Fåtölj, Svart Kärnläder & Krom - 23 900 kr, ord. 28 900 kr

Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 31/12.

Kampanj

Tray Table - Nordiska Galleriet Special Edition

Tray Table designades redan år 1958 av Willumsen & Engholm. Tillsammans med Fritz Hansen har nu Nordiska Galleriet designat en specialutgåva av bordet i valnöt. Bordet är tillverkat i massiv valnöt med en löstagbar bricka i gjuten valnötsfanér. Under en begränsad tid kan du handla de eleganta brickbordet till kampanjpris. Utforska online eller i någon av våra butiker.

Tray Table Nordiska Galleriet Special Edition - 3 995 kr, ord. 4 950 kr

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Finns på lager för snabb leverans.

Kampanj

-15% PÅ STAR & KVIST FRÅN ÖRSJÖ BELYSNING

Tillsammans med ledande skandinaviska designers och formgivare tillverkar Örsjö innovativ belysning med fokus på funktion. Under en begränsad tid kan du handla Star och Kvist från Örsjö Belysning till 15% lägre priser.

Handla Örsjö Belysning här »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ ALEX HIGH SOFFA

Fram till 30/4 2020 kan du handla soffan Alex High till kampanjpris. Den moderna soffan är formgiven av designteamet Koncept för svenska varumärket Fogia. Med en ram i massiv bok och dynor med nozagfjädrar täckt med kallt skum och bomullsslag bjuder Alex High soffan på en utmärkt komfort, och modern design..

Alex High Soffa - 18 495 kr, ord. 23 850 kr

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 30/4 2020

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ POPPY SITTPUFF

Fram till 30/4 2020 kan du handla Poppy Sittpuff till kampanjpris. Den bekväma och stilrena sittpuffen Poppy är designad av Nina Jobs för svenska varumärket Fogia. Sittpuffen är i sammetstyget Jade och finns i åtta olika färger samt tre storlekar.

Poppy Sittpuff, Liten »

Poppy Sittpuff, Låg »

Poppy Sittpuff, Stor »

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 30/4 2020

Kampanj

-11% på Crown Major och Crown Minor

Nemo Lightings bästsäljande pendellampor, Crown Major och Crown Minor, kan du nu handla till 11% lägre pris under en begränsad tid. Lamporna är designade av den tyska duon Jehs + Lau som beskriver Crown-serien som en illusion av oändliga förbindelser, med inspiration hämtat från den holländska konstnären M.C. Escher. Erbjudandet gäller för alla utföranden.

Köp Crown Major här »

Köp Crown Minor här »


Erbjudandet går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

20% Rabatt på DK3 Konno coffee & side table

Konno coffee & side table designades år 2018 av Hiromichi Konno för danska DK3. Fram till årsskiftet kan du handla borden till 20% rabatt. Välj mellan ett flertal storlekar med antingen skiva i ek, valnöt eller alm i en mängd ytbehandlingar med ett underrede i svart pulverlackerat stål.

Konno coffee & side table -
Nu fr. 6 796 kr (fr. ord 8 495 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen PK22 special edition

PK22 från danska Fritz Hansen formgavs år 1956 av Poul Kjærholm och har kommit att bli en designikon. Fåtöljen har i år fått en specialutgåva i ett nytt exklusivt läder i en varmgrå nyans. Fram till årsskiftet kan du handla designikonen till ett förmånligare pris. Fåtöljen är en favorit hos oss på Nordiska Galleriet, mycket på grund av sin nätta, snygga form och den otroligt höga komforten.

PK22 Nuance Läder, Special Edition -
Nu 29 975 kr (ord. 40 466 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen kaiser idell baby bordslampa

Kaiser Idell Baby är en bordslampa formgiven år 1931 av Christian Dell. Bordslampan tillhör den klassiska serien Kaiser Idell från Fritz Hansen. Under en begränsad tid kan du handla bordslampan till rabatterat pris.

Kaiser Idell Baby -
Nu 3 195 kr (ord. 4 584 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Muuto Studio Pendellampa 40% rabatt

Studio pendellampa designades år 2010 av Thomas Bernstrand för danska Muuto. Under en begränsad tid kan du handla pendellampan till 40% rabatt. Lampan har en skärm som tillverkas av högtrycksgjuten aluminium som pulverlackerats till en matt yta och en glasdiffusor som avger ett varmt ljus. Välj mellan vit, svart samt grå lampskärm.

Studio Pendellampa -
Nu 2 004 kr (ord. 3 340 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Eilersen kampanjsoffor

Danska varumärket Eilersen känns igen världen över för sina soffor som idag har kommit att bli designklassiker. Eilersen erbjuder soffmodeller för varje smak och personlighet. Under en begränsad tid kan du handla ett flertal av storsäljarna till kampanjpris.

Streamline,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 36 702 kr)

Skagen,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 35 455 kr)

Zenith,
Nu fr. 28 990 kr (ord. fr. 31 889 kr)

Lift,
Nu fr. 34 990 kr (ord. fr. 41 174 kr)

Great Lift,
Nu fr. 42 990 kr (ord. fr. 50 328 kr)

Baseline,
Nu fr. 49 990 kr (ord. fr. 62 717 kr)

Ash,
Nu fr. 59 990 kr (ord. fr. 70 817 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad period och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

3316 Ägget i Svart Extreme Läder

Under en begränsad tid kan du handla den moderna designklassiskern Ägget i ett exklusivt läder till rabatterat pris. Ägget är en designikon och favorit i vårt sortiment. Arne Jacobsens designklassiker är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid.

3316 Ägget Extreme Läder, Svart -
Nu 79 800 kr (ord. 130 999 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Muuto
Kampanj

Exklusiv version av Muuto's Outline Soffa

Som exklusiva återförsäljare erbjuder Nordiska Galleriet den nya Outline-serien från det danska varumärket Muuto. Outline har designats av Anderssen & Voll och kommer under en begränsad tid i fyra sofistikerade färger i vävd twill från Kvadrat. Under en limiterad tid kan du handla dessa fyra färger till rabatterat pris.

Outline Chair
nu 21 495 kr (ord. 25 995 kr)

Outline 2-Seater
nu 32 995 kr (ord. 40 495 kr)

Outline 3-Seater
nu 36 995 kr (ord. 44 495 kr)

Outline 3 1/2-Seater
nu 38 995 kr (ord. 52 495 kr)

Erbjudandet finns i begränsad upplaga under en limiterad tid. Går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Vitra
Kampanj

Rabatterat pris på soffor från Vitra

Vitra grundades år 1950 av Willi och Erika Fehlbaum i Schweiz och har sedan dess designad legendarisk design med fokus på hållbarhet. Under en begränsad tid kan du handla alla soffor från Vitra till 10% rabatt.

Upptäck alla soffor här »

Erbjudandet gäller fram till 31/8 2019 och går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Erbjudande på Beetle Dining Chair

Under en begränsad tid kan du köpa populära Beetle Dining Chair i ett pack om fyra stycken till kampanjpris. Gäller endast ej klädd med pulverlackerade svarta ben.

Beetle Dining Chair 4-pack - Nu 10 690 kr (ord. 11 580 kr)

Gäller under en begränsad tid och olika färger kan inte kombineras.

3107 sjuan
Kampanj

3107 Sjuan i Läder

Den tidlösa stolen 3107 Sjuan kan du nu köpa helklädd samt framsidesklädd i läder till kampanjpris. Välj mellan det svarta lädret Essential Black eller Wild Walnut. Det senare är ett mer exklusivt läder som får vacker patina.

3107 Sjuan Helklädd
nu fr. 7 395 kr (ord. fr. 12 330 kr)

3107 Sjuan - Framsidesklädd
nu fr. 5 795 kr (ord. fr. 9 993 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3107 Sjuan snurrstol
Kampanj

Sjuan skrivbordsstol till kampanjpris

Den klassiska skrivbordsstolen Sjuan kan du nu handla till kampanjpris. Finns med eller utan armstöd i helklädd i svart eller brunt läder.

3117 Sjuan - Helklädd
Nu fr. 10 495 kr (ord. fr. 19 586 kr)

3217 Sjuan karmstol - Helklädd
Nu fr. 13 095 kr (ord. fr. 24 192 kr)

Erbjudandet gäller på sjuan skrivbordsstol i ovan utföranden fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3207 sjuan helklädd
Kampanj

3207 Sjuan - Brunt & Svart läder

Fritz Hansens genom tiderna mest sålda stol är Sjuan, som lanserats i en rad olika utföranden. Nu kan du köpa karmstolen 3207 till ett rabatterat pris. Kampanjen gäller för den helklädda varianten i färgerna valnöt och svart.

3207 Sjuan - Helklädd
fr. 9 495 kr (ord. fr. 16 939 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här
Kundtjänsten är öppen Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lör 10:00 - 17:00
Sön 11:00 - 16:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Barlastgatan 2, 423 01 Göteborg
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 11:00-16:00
Söndag 12:00-16:00
Stäng rutan