Kampanjer & Season Sale | Nordiska Galleriet
SUMMER SALE - UPP TILL 60% LÄGRE PRISERSUMMER SALE - UPP TILL 60% LÄGRE PRISER
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Sale

Hitta inspiration och designfavoriter från hela världen. Här samlar vi alla våra exklusiva och handplockade kampanjer som vi tillsammans med leverantörer erbjuder och anpassar efter ditt behov och säsong. Vi uppdaterar ständigt sortimentet med både nyheter och klassiker för att ge dig möjligheten att upptäcka design till kampanjpris varje vecka. Fynda belysning, möbler och inredningsdetaljer från världskända varumärken som bland annat Knoll, Fritz Hansen, Nemo Lighting, Eilersen, Montana och många fler. Ska du inreda ett rum, ett helt hem eller bara uppdatera din heminredning? Hitta en kampanj som passar dig. Besök även vår Outlet, där du finner allt ifrån möbler som stolar, bord och belysning till inredningsdetaljer som doftljus, textiler och ljusstakar.
Aktiva filter Inga aktiva filter
Kampanj

SUMMER SALE

Handla designmöbler och inredningsdetaljer med upp till 60% rabatt. I vår Summer Sale hittar du möbler som stått i våra showroom eller kommit i retur. Designfynda från varumärken som B&B Italia, Cassina, ClassiCon, Fritz Hansen, Gubi, Knoll och många fler.

Outlet - Möbler & Belysning »

Outlet - Details »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Tray Table - Nordiska Galleriet Special Edition

Tray Table designades redan år 1958 av Willumsen & Engholm. Tillsammans med Fritz Hansen har nu Nordiska Galleriet designat en specialutgåva av bordet i valnöt. Bordet är tillverkat i massiv valnöt med en löstagbar bricka i gjuten valnötsfanér. Under en begränsad tid kan du handla de eleganta brickbordet till kampanjpris. Utforska online eller i någon av våra butiker.

Tray Table Nordiska Galleriet Special Edition - 3 995 kr, ord. 4 950 kr

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Finns på lager för snabb leverans.

Kampanj

Kampanj på utvalda utemöbler från Skagerak

Just nu erbjuder vi rabatterade priser på utvalda utemöbler från det danska varumärket Skagerak. Samtliga av Skageraks produkter är tänkta att leva vidare i flera generationer – därav den klassiskt tidlösa designen och de omsorgsfullt valda materialen av hög kvalitet.

Utforska Skagerak »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Saarinen Round Table
Kampanj

-20% på Saarinen Round Table från Knoll

Saarinen Round Table tillhör original kollektionen The Saarinen Collection som designades för Knoll år 1957. Under en begränsad tid kan du handla bordet i Ø 120 cm med en skiva i vit laminat till rabatterat pris. Foten är lackerad med Rilsan i en vit färg. Bordet har en stämpel med "the KnollStudio"-logon, samt Eero Saarinens signatur.

Saarinen Round Table, Vit laminat -
Nu 22 032 kr (ord. 27 540 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

-20% på Superellips från Fritz Hansen

Superellips har kommit att bli ett av Skandinaviens mest välkända bord och en riktig designikon från Fritz Hansen. Just nu kan du handla bordet till 20% lägre pris. Den superelliptiska bordsskivan finns i två varianter, laminat med aluminiumklädd kant alternativt helt i valnötsfanér

Handla Superellips här »

Erbjudandet går endast lagervara och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

-11% på Crown Major och Crown Minor

Nemo Lightings bästsäljande pendellampor, Crown Major och Crown Minor, kan du nu handla till 11% lägre pris under en begränsad tid. Lamporna är designade av den tyska duon Jehs + Lau som beskriver Crown-serien som en illusion av oändliga förbindelser, med inspiration hämtat från den holländska konstnären M.C. Escher. Erbjudandet gäller för alla utföranden.

Köp Crown Major här »

Köp Crown Minor här »


Erbjudandet går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Rabatterade priser på Conic från Cane-Line

Cane-line är ett designföretag som tillverkar och designar funktionella och bekväma utemöbler. Möblerna är designade för att kunna vistas i alla olika väderförhållanden tack vare den enastående teknologin QuickDry Foam. Detta gör det enkelt att underhålla möblerna och ger dom en lång livslängd i vårt nordiska klimat. Under en begränsad tid kan du handla Conic serien till 20% rabatt.

Se alla Conic produkter här »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Cane-line Breeze Karmstol - Köp 6 betala för 5

Under en begränsad tid kan du handla 6 stycken av den populära karmstolen Breeze från Cane-line och endast betala för 5. Välj mellan den klassiska Breeze karmstol eller Breeze karmstol stapelbar. Erbjudandet gäller alla modeller, färger samt dynor.

Breeze Karmstol »

Breeze Karmstol Stapelbar »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen serie 7 oklädda stolar - 25% rabatt

Trots att över 60 år gått sedan lanseringen känns Serie 7, designad av Arne Jacobsen fortfarande nytänkande tack vare Jacobsens tidlösa formspråk. Nordiska Galleriet var den första återförsäljaren av Sjuan i Sverige och stolen är än idag vår mest sålda möbel. Fram till 31 juli 2019 får du 25% lägre pris på alla oklädda Sjuan stolar. 

3107 Sjuan Monokrom -
fr. 3 023 kr »

3107 Sjuan -
fr. 3 023 kr »

3187/3197 Sjuan barstol -
fr. 4 826 kr »

3217 Sjuan karmstol -
fr. 5 993 kr »

3117 Sjuan snurrstol -
fr. 8 175 kr »

3217 Sjuan karmsnurrstol -
fr. 11 149 kr »

Erbjudandet gäller fram till 31/7 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden. Erbjudandet gäller vid köp av samma utförande.

Kampanj

20% Rabatt på DK3 Konno coffee & side table

Konno coffee & side table designades år 2018 av Hiromichi Konno för danska DK3. Fram till årsskiftet kan du handla borden till 20% rabatt. Välj mellan ett flertal storlekar med antingen skiva i ek, valnöt eller alm i en mängd ytbehandlingar med ett underrede i svart pulverlackerat stål.

Konno coffee & side table -
Nu fr. 6 796 kr (fr. ord 8 495 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Svanen Limited Edition till rabatterat pris

Svanen är en fåtölj formgiven av Arne Jacobsen för danska varumärket Fritz Hansen år 1958. Svanen kommer nu i ett nytt tyg - Christianshavn, en kollektion utav 26 färger framtagna av Fritz Hansen. Fram till den 31 augusti kan du handla designklassikern till ett rabatterat pris.

Svanen Limited Edition -
Nu 26 980 kr (ord. 32 220 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/8 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen PK22 special edition

PK22 från danska Fritz Hansen formgavs år 1956 av Poul Kjærholm och har kommit att bli en designikon. Fåtöljen har i år fått en specialutgåva i ett nytt exklusivt läder i en varmgrå nyans. Fram till årsskiftet kan du handla designikonen till ett förmånligare pris. Fåtöljen är en favorit hos oss på Nordiska Galleriet, mycket på grund av sin nätta, snygga form och den otroligt höga komforten.

PK22 Nuance Läder, Special Edition -
Nu 29 975 kr (ord. 40 466 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen kaiser idell baby bordslampa

Kaiser Idell Baby är en bordslampa formgiven år 1931 av Christian Dell. Bordslampan tillhör den klassiska serien Kaiser Idell från Fritz Hansen. Under en begränsad tid kan du handla bordslampan till rabatterat pris.

Kaiser Idell Baby -
Nu 3 195 kr (ord. 4 584 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Muuto Studio Pendellampa 40% rabatt

Studio pendellampa designades år 2010 av Thomas Bernstrand för danska Muuto. Under en begränsad tid kan du handla pendellampan till 40% rabatt. Lampan har en skärm som tillverkas av högtrycksgjuten aluminium som pulverlackerats till en matt yta och en glasdiffusor som avger ett varmt ljus. Välj mellan vit, svart samt grå lampskärm.

Studio Pendellampa -
Nu 2 004 kr (ord. 3 340 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Panton Wire Cube -15%

Panton Wire Shelf är formgiven av Verner Panton år 1955 för danska Montana. Hyllan är designad med stålsträngar som formar en kvadratisk modul. Nu kan du handla Panton Wire Shelf i vit, svart samt svartkrom till 15% rabatt.

Panton Wire Cube Snow -
1 258 kr (ord. 1 480 kr)

Panton Wire Cube Black -
1 258 kr (ord. 1 480 kr)

Panton Wire Cube Dark Chrome -
1 692 kr (ord. 1 990 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Eilersen kampanjsoffor

Danska varumärket Eilersen känns igen världen över för sina soffor som idag har kommit att bli designklassiker. Eilersen erbjuder soffmodeller för varje smak och personlighet. Under en begränsad tid kan du handla ett flertal av storsäljarna till kampanjpris.

Streamline,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 36 702 kr)

Skagen,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 35 455 kr)

Zenith,
Nu fr. 28 990 kr (ord. fr. 31 889 kr)

Lift,
Nu fr. 34 990 kr (ord. fr. 41 174 kr)

Great Lift,
Nu fr. 42 990 kr (ord. fr. 50 328 kr)

Baseline,
Nu fr. 49 990 kr (ord. fr. 62 717 kr)

Ash,
Nu fr. 59 990 kr (ord. fr. 70 817 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad period och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

3316 Ägget i Svart Extreme Läder

Under en begränsad tid kan du handla den moderna designklassiskern Ägget i ett exklusivt läder till rabatterat pris. Ägget är en designikon och favorit i vårt sortiment. Arne Jacobsens designklassiker är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid.

3316 Ägget Extreme Läder, Svart -
Nu 79 800 kr (ord. 130 999 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

3107 Sjuan Vitfärgad Askfanér

Ikoniska 3107 Sjuan formgavs av Arne Jacobsen för Fritz Hansen år 1955. Trots att över 60 år gått sedan Sjuan introducerades känns designen än idag lika aktuell, vilket den ständigt höga efterfrågan kan bekräfta. Med detta kampanjerbjudande kan du handla en av våra favoriter till kampanjpris.

3107 Sjuan, Vitfärgad Askfanér -
nu 2 990 kr (ord. 4 030 kr)

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Muuto
Kampanj

Exklusiv version av Muuto's Outline Soffa

Som exklusiva återförsäljare erbjuder Nordiska Galleriet den nya Outline-serien från det danska varumärket Muuto. Outline har designats av Anderssen & Voll och kommer under en begränsad tid i fyra sofistikerade färger i vävd twill från Kvadrat. Under en limiterad tid kan du handla dessa fyra färger till rabatterat pris.

Outline Chair
nu 21 495 kr (ord. 25 995 kr)

Outline 2-Seater
nu 32 995 kr (ord. 40 495 kr)

Outline 3-Seater
nu 36 995 kr (ord. 44 495 kr)

Outline 3 1/2-Seater
nu 38 995 kr (ord. 52 495 kr)

Erbjudandet finns i begränsad upplaga under en limiterad tid. Går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Vitra
Kampanj

Rabatterat pris på soffor från Vitra

Vitra grundades år 1950 av Willi och Erika Fehlbaum i Schweiz och har sedan dess designad legendarisk design med fokus på hållbarhet. Under en begränsad tid kan du handla alla soffor från Vitra till 10% rabatt.

Upptäck alla soffor här »

Erbjudandet gäller fram till 31/8 2019 och går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Erbjudande på Beetle Dining Chair

Under en begränsad tid kan du köpa populära Beetle Dining Chair i ett pack om fyra stycken till kampanjpris. Gäller endast ej klädd med pulverlackerade svarta ben.

Beetle Dining Chair 4-pack - Nu 10 690 kr (ord. 11 580 kr)

Gäller under en begränsad tid och olika färger kan inte kombineras.

3107 sjuan
Kampanj

3107 Sjuan i Läder

Den tidlösa stolen 3107 Sjuan kan du nu köpa helklädd samt framsidesklädd i läder till kampanjpris. Välj mellan det svarta lädret Essential Black eller Wild Walnut. Det senare är ett mer exklusivt läder som får vacker patina.

3107 Sjuan Helklädd
nu fr. 7 395 kr (ord. fr. 12 330 kr)

3107 Sjuan - Framsidesklädd
nu fr. 5 795 kr (ord. fr. 9 993 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3107 Sjuan snurrstol
Kampanj

Sjuan skrivbordsstol till kampanjpris

Den klassiska skrivbordsstolen Sjuan kan du nu handla till kampanjpris. Finns med eller utan armstöd i helklädd i svart eller brunt läder.

3117 Sjuan - Helklädd
Nu fr. 10 495 kr (ord. fr. 19 586 kr)

3217 Sjuan karmstol - Helklädd
Nu fr. 13 095 kr (ord. fr. 24 192 kr)

Erbjudandet gäller på sjuan skrivbordsstol i ovan utföranden fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3207 sjuan helklädd
Kampanj

3207 Sjuan - Brunt & Svart läder

Fritz Hansens genom tiderna mest sålda stol är Sjuan, som lanserats i en rad olika utföranden. Nu kan du köpa karmstolen 3207 till ett rabatterat pris. Kampanjen gäller för den helklädda varianten i färgerna valnöt och svart.

3207 Sjuan - Helklädd
fr. 9 495 kr (ord. fr. 16 939 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här
Kundtjänst Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lör 10:00 - 17:00
Sön 11:00 - 16:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Barlastgatan 2, 423 01 Göteborg
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 11:00-16:00
Söndag 12:00-16:00
Stäng rutan