Kampanjer & Season Sale | Nordiska Galleriet
15-20% på belysning t.o.m. 18/1115-20% på belysning t.o.m. 18/11
Support

Sale

Hitta inspiration och designfavoriter från hela världen. Här samlar vi alla våra exklusiva och handplockade kampanjer som vi tillsammans med leverantörer erbjuder och anpassar efter ditt behov och säsong. Vi uppdaterar ständigt sortimentet med både nyheter och klassiker för att ge dig möjligheten att upptäcka design till kampanjpris varje vecka. Fynda belysning, möbler och inredningsdetaljer från världskända varumärken som bland annat Knoll, Fritz Hansen, Nemo Lighting, Eilersen, Montana och många fler. Ska du inreda ett rum, ett helt hem eller bara uppdatera din heminredning? Hitta en kampanj som passar dig. Besök även vår Outlet, där du finner allt ifrån möbler som stolar, bord och belysning till inredningsdetaljer som doftljus, textiler och ljusstakar.
Aktiva filterInga aktiva filter
Kampanj

15-20% lägre pris på belysning

Fram till 18 november erbjuder vi 15-20% lägre pris på designbelysning. Handla från varumärken som Flos, Louis Poulsen, Tom Dixon, Foscarini, Moooi och Örsjö Belysning. Erbjudandet gäller både online och i våra butiker.

Upptäck all belysning »

Gäller ej varumärkena Baxter, Bocci, ClassiCon, Cappellini, Challieres, Edra, Gubi, Michael Anastassiades, Roll & Hill, Verpan, Lambert & Fils, Petite Friture och Secto Design. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller rabattkoder.

Kampanj

Nordiska x Fritz Hansen - Series 7

Tillsammans med Fritz Hansen har vi tagit fram ett exklusivt utförande av 3107 Sjuan i en numrerad upplaga. Den ikoniska stolen av Arne Jacobsen är klädd i Nuance läder i en varmgrå nyans. Stolen säljs enbart hos oss på Nordiska Galleriet och görs i 250 exemplar. Under en begränsad tid kan du handla stolen till kampanjpris.

3107 Sjuan - Nordiska Galleriet Special Edition - 6 995 kr, ord. 14 900 kr »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Tray Table - Nordiska Galleriet Special Edition

Tray Table designades redan år 1958 av Willumsen & Engholm. Tillsammans med Fritz Hansen har nu Nordiska Galleriet designat en specialutgåva av bordet i valnöt. Bordet är tillverkat i massiv valnöt med en löstagbar bricka i gjuten valnötsfanér. Under en begränsad tid kan du handla de eleganta brickbordet till kampanjpris. Utforska online eller i någon av våra butiker.

Tray Table Nordiska Galleriet Special Edition - 3 995 kr, ord. 4 950 kr

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Finns på lager för snabb leverans.

Kampanj

3107 Sjuan och 3130 Grand Prix till kampanjpris

Designfavoriter av Arne Jacobsen. Fram till 31 december kan du handla 3107 Sjuan och 3130 Grand Prix i svart ask med kromade ben till kampanjpris. Handla online eller i någon av våra butiker.

3107 Sjuan Svartfärgad Ask/Krom -
2 995 kr »

3130 Grand Prix Svartfärgad Ask/Krom -
2 995 kr »

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

-30% lägre pris på utvalda produkter från MENU

Fram till 30 november kan du handla utvalda produkter från danska varumärket MENU till 30% lägre pris. MENU skapar tillsammans med toppdesigners från hela världen modern inredning i form av möbler, belysning och inredningsdetaljer. Upptäck hela katalogen online.

Upptäck Menu här »

Erbjudandet gäller till 30/11 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Kampanjpris på Moon från Verpan

Fram till 30 november kan du handla lampan Moon Pendant Ø34 till kampanjpris. Den moderna pendellampan designades av Verner Panton år 1960 och produceras idag utav varumärket Verpan. Handla online eller i butik.

Handla Moon Pendant Ø34 här »

Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 30/11. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Saarinen Round Table
Kampanj

-10% på Saarinen Table från Knoll

Fram till 30 november erbjuder vi 10% lägre pris på alla Saarinen Table i marmor. Bordet, som även kallas för Tulip Table designades av Eero Saarinen år 1957 för varumärket Knoll. Saarinen Table kommer i flertal storlekar och har en elegant pelarfot av formgjuten aluminium som kombineras med en rund eller oval bordsskiva. Handla online eller i butik.

Saarinen Round Table - Matbord

Saarinen Oval Table - Matbord

Saarinen Round Table - Soffbord

Saarinen Oval Table - Soffbord

Saarinen Round Table - Småbord

Saarinen Oval Table - Småbord

Erbjudandet gäller endast på Saarinen Table i marmor. Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer.

Kampanj

CH24 Soft Special Edition

Under en begränsad tid kan du handla Special Edition CH24 Soft till kampanjpris. Den ikoniska stolen av Hans J. Wegner kommer i fem klassiska färger med en matt finish. CH24, som också är känd som The Wishbone Chair, är en av Hans J. Wegners första och mest hyllade verk för Carl Hansen. Upptäck CH24 Soft online eller i någon av våra butiker.

CH24 Y-stolen Soft, Special Edition -
5 795 kr

Erbjudandet gäller under en begränsad tid.

Ogland
Kampanj

Kampanjpris på klassiska Ägget från Fritz Hansen

Fram till 31 december kan du handla klassiska Ägget av Arne Jacobsen till kampanjpris. Fåtöljen som formgavs redan år 1958 har kommit att bli en ikon inom skandinavisk design. Ägget är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid. Kampanjen gäller på Ägget med tillhörande fotpall i lädret Grace och Essential.

Handla Ägget från Fritz Hansen här »

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019.

Kampanj

20% lägre pris på allt från Muuto

Just nu erbjuder vi 20% lägre pris på allt från varumärket Muuto. Handla möbler, belysning och inredningsdetaljer i skandinavisk traditionell design. Erbjudandet gäller endast online under en begränsad tid.

Upptäck Muuto här »

Kampanjen gäller endast lagervaror och så långt lagret räcker. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Kampanjpris på bordslampor från Louis Poulsen

Fram till 23 november erbjuder vi kampanjpris på tre utvalda bordslampor från lampkollektion PH av Poul Henningsen. De ikoniska PH-lamporna formgavs redan år 1925 inför en utställning i Paris. Än idag är lampkollektionen en omtyckt favorit världen över.

Handla PH 2/1 Bordslampa i Krom här »

Handla PH 3/2 Bordslampa i Krom här »

Handla PH 3½-2½ Bordslampa i Krom här »

Erbjudandet gäller både online och i våra butiker i kromat utförande. Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

Kampanj

-13% på Lounge Chair från Vitra

Mellan 1 oktober och 31 december kan du handla Lounge Chair till 13% lägre pris. Den berömda fåtöljen formgavs redan år 1956 av Charles & Ray Eames och produceras av Vitra. Med elegans och ultimat komfort anses fåtöljen vara en av de främsta moderna klassikerna bland 1900-talets möbeldesign. Upptäck Lounge Chair online eller i någon av våra butiker.

Handla Lounge Chair från Vitra här »

Handla Lounge Chair & Ottoman från Vitra här »

Gäller ej utförande Cherry. Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 31/12.

Kampanj

Kampanjpris på Pia Chair från Dk3

Stilrena matstolen Pia Chair från Dk3 fyller 60 år. Pia Chair designades av Poul Cadovius redan år 1959. Stolen är tillverkad av handvävd papperssnöre med ett gjutet ryggstöd, vilket ger stolen en optimal komfort. För att fira 60 års jubileet av Pia Chair kan du nu handla stolen till kampanjpris.

Handla Pia Chair från Dk3 här »

Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 31/12.

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ INGO

Fram till 31 december kan du handla fåtöljen Ingo i kromat stativ och svart kärnläder till kampanjpris. Den populära fåtöljen designades av Mats Theselius år 2014 för Källemo. Ingo har ett unikt läder från Tärnsjö Garveri som bevarar hudens struktur, vilket ger lädret en unik patina som adderar charm till fåtöljens i övrigt industriella look.

Ingo Fåtölj, Svart Kärnläder & Krom - 23 900 kr, ord. 28 900 kr

Kampanjen gäller både online och i butik t.o.m. 31/12.

Kampanj

-15% PÅ STAR & KVIST FRÅN ÖRSJÖ BELYSNING

Tillsammans med ledande skandinaviska designers och formgivare tillverkar Örsjö innovativ belysning med fokus på funktion. Under en begränsad tid kan du handla Star och Kvist från Örsjö Belysning till 15% lägre priser.

Handla Örsjö Belysning här »

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ ALEX HIGH SOFFA

Fram till 30/4 2020 kan du handla soffan Alex High till kampanjpris. Den moderna soffan är formgiven av designteamet Koncept för svenska varumärket Fogia. Med en ram i massiv bok och dynor med nozagfjädrar täckt med kallt skum och bomullsslag bjuder Alex High soffan på en utmärkt komfort, och modern design..

Alex High Soffa - 18 495 kr, ord. 23 850 kr

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 30/4 2020

Kampanj

KAMPANJPRIS PÅ POPPY SITTPUFF

Fram till 30/4 2020 kan du handla Poppy Sittpuff till kampanjpris. Den bekväma och stilrena sittpuffen Poppy är designad av Nina Jobs för svenska varumärket Fogia. Sittpuffen är i sammetstyget Jade och finns i åtta olika färger samt tre storlekar.

Poppy Sittpuff, Liten »

Poppy Sittpuff, Låg »

Poppy Sittpuff, Stor »

Erbjudandet gäller både online och i butik t.o.m. 30/4 2020

Kampanj

-11% på Crown Major och Crown Minor

Nemo Lightings bästsäljande pendellampor, Crown Major och Crown Minor, kan du nu handla till 11% lägre pris under en begränsad tid. Lamporna är designade av den tyska duon Jehs + Lau som beskriver Crown-serien som en illusion av oändliga förbindelser, med inspiration hämtat från den holländska konstnären M.C. Escher. Erbjudandet gäller för alla utföranden.

Köp Crown Major här »

Köp Crown Minor här »


Erbjudandet går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

20% Rabatt på DK3 Konno coffee & side table

Konno coffee & side table designades år 2018 av Hiromichi Konno för danska DK3. Fram till årsskiftet kan du handla borden till 20% rabatt. Välj mellan ett flertal storlekar med antingen skiva i ek, valnöt eller alm i en mängd ytbehandlingar med ett underrede i svart pulverlackerat stål.

Konno coffee & side table -
Nu fr. 6 796 kr (fr. ord 8 495 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Fritz Hansen PK22 special edition

PK22 från danska Fritz Hansen formgavs år 1956 av Poul Kjærholm och har kommit att bli en designikon. Fåtöljen har i år fått en specialutgåva i ett nytt exklusivt läder i en varmgrå nyans. Fram till årsskiftet kan du handla designikonen till ett förmånligare pris. Fåtöljen är en favorit hos oss på Nordiska Galleriet, mycket på grund av sin nätta, snygga form och den otroligt höga komforten.

PK22 Nuance Läder, Special Edition -
Nu 29 975 kr (ord. 40 466 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019 och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Eilersen kampanjsoffor

Danska varumärket Eilersen känns igen världen över för sina soffor som idag har kommit att bli designklassiker. Eilersen erbjuder soffmodeller för varje smak och personlighet. Under en begränsad tid kan du handla ett flertal av storsäljarna till kampanjpris.

Streamline,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 36 702 kr)

Skagen,
Nu fr. 26 990 kr (ord. fr. 35 455 kr)

Zenith,
Nu fr. 28 990 kr (ord. fr. 31 889 kr)

Lift,
Nu fr. 34 990 kr (ord. fr. 41 174 kr)

Great Lift,
Nu fr. 42 990 kr (ord. fr. 50 328 kr)

Baseline,
Nu fr. 49 990 kr (ord. fr. 62 717 kr)

Ash,
Nu fr. 59 990 kr (ord. fr. 70 817 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad period och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

3316 Ägget i Svart Extreme Läder

Under en begränsad tid kan du handla den moderna designklassiskern Ägget i ett exklusivt läder till rabatterat pris. Ägget är en designikon och favorit i vårt sortiment. Arne Jacobsens designklassiker är inte bara en fåtölj, men levande, nutida designhistoria som aldrig går ur tid.

3316 Ägget Extreme Läder, Svart -
Nu 79 800 kr (ord. 130 999 kr)

Erbjudandet gäller under en begränsad tid och går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Kampanj

Erbjudande på Beetle Dining Chair

Under en begränsad tid kan du köpa populära Beetle Dining Chair i ett pack om fyra stycken till kampanjpris. Gäller endast ej klädd med pulverlackerade svarta ben.

Beetle Dining Chair 4-pack - Nu 10 690 kr (ord. 11 580 kr)

Gäller under en begränsad tid och olika färger kan inte kombineras.

3107 sjuan
Kampanj

3107 Sjuan i Läder

Den tidlösa stolen 3107 Sjuan kan du nu köpa helklädd samt framsidesklädd i läder till kampanjpris. Välj mellan det svarta lädret Essential Black eller Wild Walnut. Det senare är ett mer exklusivt läder som får vacker patina.

3107 Sjuan Helklädd
nu fr. 7 395 kr (ord. fr. 12 330 kr)

3107 Sjuan - Framsidesklädd
nu fr. 5 795 kr (ord. fr. 9 993 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3107 Sjuan snurrstol
Kampanj

Sjuan skrivbordsstol till kampanjpris

Den klassiska skrivbordsstolen Sjuan kan du nu handla till kampanjpris. Finns med eller utan armstöd i helklädd i svart eller brunt läder.

3117 Sjuan - Helklädd
Nu fr. 10 495 kr (ord. fr. 19 586 kr)

3217 Sjuan karmstol - Helklädd
Nu fr. 13 095 kr (ord. fr. 24 192 kr)

Erbjudandet gäller på sjuan skrivbordsstol i ovan utföranden fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

3207 sjuan helklädd
Kampanj

3207 Sjuan - Brunt & Svart läder

Fritz Hansens genom tiderna mest sålda stol är Sjuan, som lanserats i en rad olika utföranden. Nu kan du köpa karmstolen 3207 till ett rabatterat pris. Kampanjen gäller för den helklädda varianten i färgerna valnöt och svart.

3207 Sjuan - Helklädd
fr. 9 495 kr (ord. fr. 16 939 kr)

Erbjudandet gäller fram till 31/12 2019. Går ej att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Logga in med Facebook
eller
Glömt lösenordet? Klicka här
Kundtjänst Nå oss via mail, telefon eller chatt
Öppettider kundtjänst
Mån-Tor 09:00 - 22:00
Fre-Lör 10:00 - 18:00
Sön 10:00 - 22:00
Våra butiker
Stockholm
Nybrogatan 11, 114 39 Stockholm
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag 11:00-16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A, 431 37 Mölndal
Mån-Fre 10:00-18:00
Lördag 11:00-16:00
Söndag 12:00-16:00
Stäng rutan