Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Husk Outdoor Ottoman - B&B Italia - Patricia Urquiola - NO GA
Husk Outdoor Ottoman - B&B Italia - Patricia Urquiola - NO GA
Husk Outdoor Ottoman - B&B Italia - Patricia Urquiola - NO GA

Husk Outdoor Ottoman är en fotpall formgiven av Patricia Urquiola för B&B Italia. Den populära möbelserien har anpassats för utomhus med ett skal i vit Hirek-plast och ett underrede i aluminium lackerat i färgerna vit, svart, ljusblå eller limegrön. Husk Outdoor Ottoman har en hög komfort tack vare den stoppade sittdynan med mjuka sektioner som sytts in i dynan. Klädseln går att få i ett stort urval av tyger lämpade för utomhus och för extra skydd har dynan förstärkts med vattentålig polyesterfiber.

Tanken bakom serien Husk var att skapa möbler som ger betraktaren både mental och fysisk komfort. Det lyckade resultatet blev en design vars utförande både sticker ut i termer av bekvämlighet och kreativitet. Trots sin starka personlighet passar den in i olika miljöer och går att kombinera med både nutida och klassiska objekt.

Om produkterna placeras utomhus och inte används under en tidsperiod föreslår vi att skydda dem med deras speciellt utformade vattentäta skyddsöverdrag för att förhindra skador. Skyddsöverdragen säljs separat.

Inga omdömen

Husk Outdoor Ottoman

Från 24 270,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

B&B Italia

Designer:

Bredd:

68 cm

Höjd:

45 cm

Tillbehör:

Skyddsöverdag ingår ej

Artikelnummer:

10393477r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.