Prisgaranti && Fri frakt över 500 kr
Varukorg
Support

Catellani & Smith

Enzo Catellani föds i Zibello strax utanför Parma på 1950-talet. Trettio år senare designar han en egen lampkollektion i limiterad upplaga och efter att ha blivit upptäckt av tyska inköpare får han ställa ut på världens ledande utställning för modern design. Lamporna blir en omedelbar succé och Enzo Catellani grundar Catellani & Smith. Namnet kommer från Logan Smith, en man som enligt Enzo Catellani var en berömd, engelsk travbanearkitekt. Namnet visare sig dock senare vara taget från Enzo Catellanis häst. Catellani & Smith är ett av världens ledande varumärken inom belysning. Varumärket har sedan start skänkt originalitet och elegans till många hem över hela världen. Läs mer om Catellani & Smith

Catellani & Smith

Moderna former med tidlös, italiensk elegans genomsyrar varumärket

Den klassiska Catellani & Smith-designen är i naturliga toner där bärnsten möter kol, krom möter gyllene metall och glas möter vitt. Lamporna är unika i sitt slag men går även att skräddarsy efter egen vilja. På så sätt är det möjligt att få sin alldeles egna Catellani & Smith-design. En av varumärkets mest populära produkter är Fil De Fer Suspension, en ljusglob med en struktur av sammanflätad aluminiumtråd som tillsammans med små halogenlampor sprider ett unikt sken över rummet. Det är en av många designer som finns i såväl privata hem som i hotell världen över.

Trots Catellani & Smiths moderna design finns en tidlös skepnad som gör att varje designlampa smälter in och lyfter rummet den befinner sig i. Tack vare kreativitet, uthållighet och fingertoppskänsla för form är man idag fortfarande ett av marknadens starkaste varumärken och fortsätter producera intressanta verk för modernt som klassiskt inredda hem. Catellani & Smith står för produktion av italienska designlampor som är både unika och präglade av god funktion.

Lämna feedback

Vi uppskattar all feedback vi kan få om vår nya hemsida. Skriv in dina kontaktuppgifter och din feedback i forumläret nedan. Vi läser alla meddelanden och åtgärdar fel så snart som möjligt. Tack för att du tar dig tid att hjälpa oss..


Namn *

E-post *

FeedbackLämna feedback

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här