Crosley - Tidlösa skivspelare av hög kvalité | Nordiska Galleriet
Prisgaranti Fri frakt över 500 kr100% original
Support

Crosley

Powel Crosley grundar år 1920 Crosley, som fort kommer att bli en succé med sina radioapparater som erbjuds till ett betydligt lägre pris än konkurrenterna. Ett behov Powel uppmärksammar och tillgodoser efter att han själv letat efter en radio att köpa till sin son. Namnet kom att återinföras 1984 av Modern Marketing Concepts och tillverkar idag bland annat portabla retro-inspirerade vinylspelare och jukeboxar i samma stil och anda som originalen. Idag är Crosley en av USAs ledande tillverkare när det kommer till retro-inspirerad musikutrustning. Läs mer om Crosley

Crosley varumärkesbild

Analogt ljud för en digital generation

År 1992 släpper Crosley sin första vinylspelare, under tiden då CD-skivor var som störst, med tanken att sätta trender istället för att följa de nuvarande. De tillverkade skivspelare med klassiskt designspråk men i ny teknisk tappning och erbjuder dem i en rad olika lekfulla utföranden, i ett brett utbud av färger, för att göra vinylspelaren till ett personligare uttryck och en smakfull inredningsdetalj i hemmet.

Crosleys skivspelare gör det möjligt att ta med sig sina favoritskivor och spela dem vart man än går, delvis tack vare att den är designad som en portfolio och därmed bärbar samt tack vare de inbyggda högtalarna. Crosleys produkter kombinerar detta med modern funktionalitet så som avancerad pitch-control för att matcha tempo och antingen bluetooth-uppkoppling till högtalare eller sladdingång, om egna högtalare är att föredra. Spinnerette och Executive erbjuder även möjlighet att spela in och redigera musiken du spelar från din skivspelare i ett medföljande mjukvaruprogram. Modellen Bermuda hämtar inspiration från den klassiska vinyspelaren Dansette, som förkroppsligar Crosleys vision om att skapa moderna vinylspelare i retro-inspirerad tappning.

Sortera efter Butikens favoriter
Cruiser Deluxe Skivspelare, Orange
1245 kr

Designer:

DetailsElektronik

Cruiser Deluxe Skivspelare, Svart
1245 kr

Designer:

DetailsElektronik

Cruiser Deluxe Skivspelare, Blå
1245 kr

Designer:

DetailsElektronik

Cruiser Deluxe Skivspelare, Turkos
1245 kr

Designer:

DetailsElektronik

Cruiser Deluxe Skivspelare, Grön
1245 kr

Designer:

DetailsElektronik

Bermuda Skivspelare, Black Grey
2999 kr

Designer:

DetailsElektronik

Spinnerette Skivspelare, Blå
1999 kr

Designer:

DetailsElektronik

Bermuda Skivspelare, Vintage Red
2999 kr

Designer:

DetailsElektronik

Visar artikel 1-8 av 8.

Logga in

Logga in för att se dina beställningar, spara dina önskelistor och hantera dina leveransuppgifter.

Glömt lösenordet? Klicka här