Inspiration för Flos | Nordiska Galleriet
Flos är ett italienskt varumärke som tillverkar exklusiva lampor i nyskapande och industriell design. Dino Gavina grundade företaget 1962 innan bröderna Achille och Pier Giacomo Castiglioni tog vid. Det skulle inte ta lång tid innan de tog fram lampor som i dag anses som designklassiker och tar plats i vart och vartannat hem.


Snoopy Green Special Edition Snoopy Green Special Edition
Achille Castiglioni för Flos
11 210 kr
Viscontea Viscontea
Achille Castiglioni för Flos
18 260 kr
Lagervara
Zeppelin Zeppelin
Marcel Wanders för Flos
44 485 kr
Lagervara

KLASSISK DESIGN


Flos speglar en enkel men högklassig formgivning med en modern industriell känsla. Med noga genomtänkt design och nyskapande teknik har Flos gjort sig kända i hela värden. Redan de första åren ritades lampor som än i dag är storsäljare. Förmågan att upptäcka nya talanger och samarbeta med erkända designers har vidare varit en del i märkets framgångssaga. Flos fortsätter i dag med att lysa upp tillvaron och ta fram lampor som kombinerar funktion med högsta design.

Chiara Floor. Mario Bellini.

Till dig som letar efter ljusets källa

Till dig som letar efter ljusets källa

En lampa är ingen lampa utan sitt ljus. Trots det lägger de flesta av oss mycket tid och fundering på att hitta den perfekta armaturen till våra hem, men inte en tanke på armaturens existensberättigande: ljuskällan. Därför kommer här allt du behöver veta om LED, Lumen, Kelvin, RA och mycket mer som kommer att hjälpa till att göra ditt hem till en ljusare och behagligare plats.

Låt ljuset visa vägen

Låt ljuset visa vägen

“Bad lighting kills good architecture”, oavsett vem som sa det först så är det definitivt en sägning som förtjänar att lyftas fram i ljuset. I och med mörkrets intåg vill vi därför slå ett slag för just ljuset, och lära dig allt om hur man använder det för att inreda ett rum.

Upptäck populära lampor från Flos

2097/30 Sarfatti Mässing 2097/30 Sarfatti Mässing
Fler varianter
Gino Sarfatti för Flos
fr. 19 600 kr
Lagervara
Gatto Grande Gatto Grande
Achille Castiglioni för Flos
5 910 kr
Lagervara
Arco
Achille Castiglioni för Flos
28 200 kr
Lagervara
Snoopy Snoopy
Achille Castiglioni för Flos
11 210 kr
Lagervara
IC Lights Floor 2 Mässing
Michael Anastassiades för Flos
12 915 kr
Lagervara
Miss K Miss K
Fler varianter
Philippe Starck för Flos
3 950 kr
Vissa varianter i lager
Taraxacum 1 Taraxacum 1
Achille Castiglioni för Flos
21 430 kr
Lagervara
Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)