Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 av Achille & Pier Castiglioni för italienska Flos. Lampskärmen är gjord i svart emaljerad metall och foten i vit marmor. Lampan är försedd med en dimbar strömbrytare. Justera lampans ljusstyrka genom att lätt toucha dimmerknappen. Snoopy ger en direkt, mjuk belysning som reflekteras lätt mot den ljusa marmorfoten.

Den unika formen är inspirerad av den ikoniska seriefiguren Snobben. Lampan har sedan den formgavs blivit en modern klassiker. Den lekfulla likaså eleganta designen gör att den passar i flera olika inredningsstilar. Snoopy passar på ett skrivbord i ett arbetsrum eller på ett sidobord i ett sällskapsrum och blir en tongivande inredningsdetalj i ett hem.

Snoopy kommer utrustad med en touch-dimmer på den svarta knoppen. En snabb touch tänder eller släcker lampan, en längre touch dimmar ljusstyrkan. Notera att den svarta knoppen inte ska skruvas på då det skadar lampan.

5 baserat på 4 omdömen

Magnus B

|

2023-01-24

Fantastisk lampa!

Jessica P

|

2022-02-08

Kan vara den snyggaste lampan som gjorts! Ordentligt och stabil lampa, med riktigt snygga detaljer. Bra fungerande dimmer knapp. En riktigt snygg detalj i hemmet!

Linn K

|

2022-01-19

En himla trevlig lampa. Supersnygg och ståtlig. Kan liva upp vilket rum som helst!

Åke J

|

2018-09-16

Fräckt lekfull design, ett litet utropstecken i hemmiljön! Kräver litet plats för att komma till sin fulla rätt. Det är lätt ställa in ljusstyrkan med touch-knappen. Stabil och solid konstruktion med den snygga marmorfoten.

Flos

(4)

Snoopy

11 745,00 kr

 (rek. pris 14 000,00 kr)

Inkl. 25% moms

Obs! Produkten kommer utan ljuskälla. Lägg till:

Varumärke:

Flos

Designer:

Bredd:

39.4 cm

Höjd:

36.9 cm

Djup:

39.4 cm

Tillbehör:

Kabel 160 cm

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

150

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Nej

Färg:

Svart

Material:

Marmor, Metall

Artikelnummer:

203126

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.