Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Kanadensiska Lambert & Fils säljs exklusivt hos oss på Nordiska Galleriet. Kollektionen Beaubien består av flera olika utföranden av lampor i industriell men likväl elegant design. För detta utförande kommer Beaubien som taklampa, tillverkad av böjda aluminiumrör i svart pulverlackerad finish och formar fyra armar som håller ljuspunkterna i mjölkvitt, frostat glas.

Beaubien taklampa finns att välja i fem olika höjder på själva pendeln som armaturen hänger i. Armaturen är sammanfogad med fästen som även går att välja i grafitgrått alternativt mässing vilket blir en dekorativ detalj mot det svarta. Kommer med kabel i svart nylon och matchande svart takkåpa i svart pulverlackerat stål. LED-ljuskällorna ingår.

Det vita frostade glaset i kombination med flera ljuspunkter gör att lampan sprider ett hemtrevligt och varmvitt sken i rummet. Taklampan passar utmärkt som allmänljus i såväl kök som vardagsrum eller sovrum och belysningen är även dimbar. Välj både färg på fästena samt mellan flera olika höjder på armaturen.

Inga omdömen

Beaubien Suspension

Från 26 100,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Lambert & Fils

Bredd:

58.4 cm

Djup:

61 cm

Effekt (W):

4.5

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Ja

Färg:

Grafit

Material:

Aluminium, Mässing

Artikelnummer:

10178340r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Fler Pendellampor

Mer från Lambert & Fils