Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Mile 03 - Lambert & Fils - NO GA
Mile 03 - Lambert & Fils - NO GA
Mile 03 - Lambert & Fils - NO GA
Mile 03 - Lambert & Fils - NO GA
Taklampan Mile 03 från Lambert & Fils består av två armaturer i olika längd, kortare övertill och längre undertill, med ljusriktning både uppåt och nedåt. Detta möjliggör större spridning av dess varma, vita ljus. Den stilfulla och raka designen är inspirerad av klassiska lysrörslampor i bl.a. kontorslandskap, med tvisten att den övre armaturen skär in i den undre, då Mile 03 ter sig annorlunda och modern i sitt formspråk och i sättet den frånger sig sitt ljus. LED-lamporna för Mile 03 är även dimbara.

Mile-kollektionen från Lambert & Fils är en serie om fyra varianter av hängande taklampor med armaturer med frostat polykarbonat och LED-lysrör. Tre varianter i serien är T-formade med ljusriktning både uppåt och nedåt. Serien Mile är tillverkade i pulverlackerat aluminium som finns att välja i fyra färger, med två bärande subtila kablar i polyester.

Dess estetik är modern i sin enkelhet, med en tvist där den övre armaturen skär i den undre, likt en yxa mot en vedkloss, med dess triangulära form. Dess takfäste är rund och diskret i vitt och de två takfästena för polyester-kabeln finns att välja i fyra olika färger. Samtliga modeller i serien Mile från Lambert & Fils är även modulärt kompatibla.

Inga omdömen

44 925,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Lambert & Fils

Designer:

Guillaume Sasseville

Bredd:

115 cm

Höjd:

8.9 cm

Djup:

43 cm

Effekt (W):

88

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Ja

Färg:

Black

Material:

Aluminium, Polykarbonat

Artikelnummer:

10178083

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.