Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Dita Console - Ligne Roset - NO GA
Dita Console - Ligne Roset - NO GA

Dita Console är en byrå formgiven av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Byrån är tillverkad av anodiserat aluminium med en bronsad finish, handtag av lackerad zamak och gångjärn i svart färg. Dita Console kommer i två storlekar, med ett eller två förvaringsutrymmen som båda går att välja i färgerna vit, perle och argile.

Dita är en serie möbel med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja i flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panél i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.

Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda i alla slags miljöer för ett modernt inslag i rummet.

Inga omdömen

Dita Console

Från 21 480,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Ligne Roset

Designer:

Pagnon & Pelhaître

Artikelnummer:

10368721r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.