Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Dita Dresser - Ligne Roset - NO GA
Dita Dresser - Ligne Roset - NO GA
Dita Dresser - Ligne Roset - NO GA

Dita Dresser är en byrå formgiven av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Byrån är tillverkad av anodiserat aluminium i en bronsad finish, handtag av lackerad zamak och gångjärn i svart färg. Byrån är smal med en total höjd på 130,7 cm och finns att välja i flera olika lackade färger. Förvaring erbjuds utav sex stycken lådor.

Dita är en serie möbel med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja i flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panel i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.

Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda i alla slags miljöer för ett modernt inslag till rummet.

Inga omdömen

Dita Dresser

33 885,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Ligne Roset

Designer:

Pagnon & Pelhaître

Bredd:

109 cm

Höjd:

86 cm

Djup:

48 cm

Färg:

White

Material:

Aluminium, Metall

Artikelnummer:

10368739

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Fler Byråer

Mer från Ligne Roset