Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Dita Shelving Unit - Ligne Roset - NO GA

Dita Shelving Unit är en bokhylla formgiven av Pagnon och Pelhaitre för franska Ligne Roset. Hyllan är tillverkad av anodiserat aluminium med en bronserad finish, handtag av lackerad zamak och svarta gångjärn. Bokhylla har öppen förvaring som består av sex hyllplan inkluderat det översta. En totalhöjd på 189 cm och finns att välja i färgerna vit, argile eller perle. Dita Shelving Unit kan med fördel byggas ut med flera exemplar för en större bokhylla.

Dita är en serie möbler med släta linjerade former som uttrycker en diskret och minimalistisk design. Samtliga möbler i serien finns att välja i flera olika utföranden som går att mixa och matcha på olika sätt för att möta olika behov och personligheter. Möbelserien påminner om klassiska kontorsmöbler men som med sina unika detaljer sticker ut från mängden. Dita har lackerad panel i trä istället för plåt, toppskivan har en slät yta, ljusa handtag som är noggrant utformade tillsammans med smala fötter som förlänger möbelns linjerade struktur på ett naturligt sätt.

Möbeln har diskreta men samtidigt färgstarka detaljer som går att inreda i alla slags miljöer för ett modernt inslag i rummet.

Inga omdömen

Dita Shelving Unit

25 020,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Ligne Roset

Bredd:

70 cm

Höjd:

189 cm

Djup:

34 cm

Färg:

White

Material:

Aluminium, Metall

Artikelnummer:

10368736

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Fler Hyllor

Mer från Ligne Roset