Köp Kampanjartiklar från Moooi | Nordiska Galleriet

Moooi Kampanjartiklar

#
Filtrera
Rensa filter
Moooi - Kampanjartiklar
Kategorier
Filtrera
Designer
Tillbaka
Marcel Wanders Studio Toer Umut Yamac
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (7)
Filtrera
Flock Of Light 21 Flock Of Light 21
Studio Toer för Moooi
15 296 kr rek.pris 16 280 kr
Lagervara
Flock Of Light 11 Flock Of Light 11
Studio Toer för Moooi
7 596 kr rek.pris 8 110 kr
Lagervara
Flock of Light 31 Flock of Light 31
Studio Toer för Moooi
19 246 kr rek.pris 20 520 kr
Lagervara
Perch Light Branch Perch Light Branch
Umut Yamac för Moooi
34 652 kr rek.pris 49 395 kr
Pet Light Uhuh Pet Light Uhuh
Marcel Wanders för Moooi
6 206 kr rek.pris 7 990 kr
Pet Light Purr Pet Light Purr
Marcel Wanders för Moooi
5 446 kr rek.pris 5 790 kr
Lagervara
Pet Light Grwoww Pet Light Grwoww
Marcel Wanders för Moooi
7 496 kr rek.pris 7 990 kr

Moooi - Kampanjartiklar

Moooi grundas år 2001 i Nederländerna av Marcel Wanders och Casper Vissers. Företaget specialiserar sig på belysning och möbler i modern design, ofta med en lekfull twist. Varumärket samarbetar frekvent med flera framstående formgivare som bland andra Maarten Baas, Ross Lovegrove och Jasper Morrison.
Läs mer

Stilen är banbrytande och har en lekfull karaktär. Företaget är väl känt för sina trendiga och innovativa produkter och särskilt ikoniska är Smoke Chair av Maarten Baas, Double Shade av Marcel Wanders, Raimond av Raimond Puts och Heracleum av Bertjan Pot.

Alessi

Designade möbler för en exklusiv och personlig stil

Mooois stil är exklusiv, vågad och lekfull. Formgivningen vilar på en vision om att all design handlar om passion och kärlek. Varumärkets designmöbler är tidlösa och vackra med en antik karaktär och modern friskhet. Moooi skapar miljöer som människor i alla åldrar, kulturer och personligheter blir förälskade i. De har en unik blandning av designade möbler, belysning och tillbehör i inspirerande mönster och färger som tillsammans skapar unika hem. 

Namnet Moooi kommer från det holländska ordet Mooi som betyder vacker. Det tredje o:et är tillagt för att symbolisera det unika i företaget. Mooois portfolio består av såväl nationella som internationella designers och arkitekter med namn som bland andra Jurgen Bey, Bertjan Pot, Joost van Bleiswijk, Studio Job och Nika Zubanc. Moooi lanserar Maarten Baas kollektion Smoke år 2003 vilket blir en omedelbar succé. Ett år senare visas kollektionen upp tillsammans med andra designklassiker från 2000-talet på Moss Gallery i New York. Kollektionen blir så småning om ikonisk i Mooois historia och produkterna kommer att visas upp i permanenta utställningar på museum runt om i världen.

År 2015 tar Robin Bevers över som VD och företaget expanderar med både showroom och butik i New York och år 2017 är det Stockholms tur att få ett eget showroom. Moooi fortsätter att tillverka unik design som utmanar det konventionella och riktar sig till människor i alla åldrar, från olika kulturer och med olika personligheter. 

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)