Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Base Table är ett större rektangulärt bord som år 2014 fick sin form av Mika Tolvanen. Base Table tillverkas av det danska varumärket Muuto och tack vare bordets olika storlekar är det multifunktionellt då det kan användas som konferensbord, matbord eller arbetsbord. Bordets skiva tillverkas i MDF, med toppyta i vit eller sandfärgad laminat och vita plastkanter, eller i plywood med toppyta i vit eller sandfärgad laminat, ekfanér eller svart linoleum. Underredet tillverkas i extruderat aluminium och kommer i svart, beige- eller vitlackerad yta i en extra tålig akrylfärg.

Mika Tolvanen som formgivit bordet hade som mål att göra ett nätt bord som också var robust och starkt. Resultatet blev Base Table som har ett välkomnande och vänligt uttryck. Skivorna som har kanter i plywood skapar ett kontrastfullt uttryck till bordsskivans topp. Base Table finns även som ett högre barbord och som ett runt bord. Samtliga modeller finns i vårt sortiment på Nordiska Galleriet.

3 baserat på 1 omdömen

Andreas P

|

2022-05-30

Kan pga. benens utformning och placering lätt upplevas som en kontorsmöbel när den står i matrummet, kräver lite styling i form av en vas eller dylikt. Bordsskivan lämnar tyvärr fingeravtryck ganska lätt och kvaliteten, i synnerhet på underredet, jämförde sig inte väl med priset. Snyggt, men kräver någorlunda tålamod att montera samt lite tankemöda.

Base Table

Från 11 995,00 kr

 (rek. pris 12 995,00 kr)

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Muuto

Designer:

Mika Tolvanen

Höjd:

73 cm

Montering krävs:

Enkel montering

Material:

Aluminium, Ekfanér, Plywood

Form:

Rektangulär

Artikelnummer:

10175777r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.