Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Golvlampan Kvist är resultatet av Jonas Bohlins första samarbete med Örsjö Belysning. För Örsjö är det viktigt att jobba med högkvalitativa material och därför är Kvist tillverkad i gedigen mässing och koppar och finns att välja i tre olika utföranden. Kvist lanserades i första upplagan år 1999 och har idag blivit en modern klassiker.

Inspiration till Kvist fick Bohlin i från björkens grenar. Golvlampan är både sparsmakad och funktionell då den har dim- och justerbara ljusenheter. I vårt sortiment hittar ni även Kvist taklampa i tre olika storlekar, Kvist - 4 armar, Kvist - 6 armar samt Kvist 16- armar.

Till Kvist - Golvlampa ingår inga ljuskällor, men vi på Nordiska Galleriet rekommenderar den dimbara glödlampan LED 5W E14. Glödlampan finner du bland våra belysningstillbehör, se LED 5W E14 Dimbar.

Observera att koppar är ett naturmaterial och att varianten i rå koppar levereras utan ytbehandling. Då den är obehandlad kommer patina att uppstå över tid och beroende på var produkten placeras. Den råa kopparen blir även annorlunda när processen kommit längre och kopparen har en jämnare ärgning.

Inga omdömen

Kvist - Golvlampa

17 480,00 kr

Inkl. 25% moms

Obs! Produkten kommer utan ljuskälla. Lägg till:

Varumärke:

Örsjö Belysning

Designer:

Höjd:

190 cm

Diameter:

41 cm

Dimbar:

Ja

IP-Klass:

IP20

Ljuskälla ingår:

Nej

Färg:

Koppar

Material:

Koppar

Utförande:

Rå koppar

Artikelnummer:

10232823

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Fler Uplight

Mer från Örsjö Belysning