Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Light Field 1-Seater Sofa är en del i serien Light Field från japanska Ritzwell, designad av Shinsaku Miyamoto. Ända sedan dess release år 2014 har serien blivit en bästsäljare hos Ritzwell, där Miyamoto har designat serien som en reflektion på människors önskan om det vackra och det bekväma. Han har även satt den japanska prägeln genom det handgjorda skalet i tjockt läder som omger fåtöljen.

Man har en filosofi för kollektionen som lyder ”taking a seat is taking a break”, där bekvämlighet är den röda tråden för serien, med japansk finess och hantverksmässig expertis. Light Field 1-Seater Sofa finns att välja i ett brett urval av tyger och läder, där det går att välja det yttre läderskalet i fyra olika färger samt underrede i svart, pulverlackat stål alternativt i rostfritt stål. Se även Light Field 3-Seater Sofa som är en större variant samt Light Field Modular Sofa för modullösning. Den erbjuds även med en bredd på 128 cm. Vänligen kontakta kundtjänst vid intresse.

Exemplet i produktbilden är i utförandet T-3030 för klädsel med svart läderskal, och underrede i svart stål. Vi erbjuder även underrede i rostfritt stål. Vänligen kontakta kundtjänst vid intresse. Notera att läderkudden ej ingår i priset.

Inga omdömen

Light Field 1-Seater Sofa

Från 113 415,00 kr

Inkl. 25% moms

Varumärke:

Ritzwell

Designer:

Shinsaku Miyamoto

Höjd:

76 cm

Djup:

97 cm

Sitthöjd:

40 cm

Utförande:

Svart

Klädselgrupp:

Läder

Artikelnummer:

10303553r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.