Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
In Between SK8 - &Tradition - NO GA
In Between SK8 - &Tradition - NO GA

In Between SK8 är en klädd barstol från danska &tradition, formgiven av designern Sami Kallio. Barstolen kommer med ett robust underrede, utrustat med stag som både agerar fotstöd och säkerställer en god stabilitet och hållbarhet. Från sitsen sträcker sig tre dekorativa segment av formpressad fanér sig upp till det massiva armstödet som följsamt omfamnar användaren. I vår webbutik hittar du ett komplett utbud av både stolar och bord ur kollektionen In Between.

Modellen In Between SK8 kommer med en sitthöjd på 65 centimeter. Denna höjd är generellt sett anpassad för att fungera tillsammans med både köksöar och lägre barbord. Precis som med vanliga matstolar bör även barstolar kombineras med ett bord där avståndet ligger på ungefär 30 centimeter från sits till skivans undersida. Detta är för att det både ska bli enkelt att sätta sig och för att du ska kunna sitta bekvämt. Önskar du en högre sitthöjd bör du inte missa modellen SK10.

&traditions In Between SK8 kommer med ett underrede av massiv ek, kombinerat med en rygg i formpressad ekfanér. Träet finns att välja med antingen en rökoljad, svartlackad eller vitoljad ytbehandling. Alla utföranden kommer med en skumstoppad sits, som i sin tur kan kläs i ett flertal olika tyger från bland annat Kvadrat och ett anilinläder från CA-MO. Hos oss på Nordiska Galleriet hittar du ett noga utvalt utbud av både kvaliteter och färger som gör det enkelt att mixa och matcha med din nuvarande inredning.

Inga omdömen

In Between SK8

Från 5 966,00 kr

 (rek. pris 7 755,00 kr)

Inkl. 25% moms

Varumärke:

&Tradition

Designer:

Sami Kallio

Bredd:

58 cm

Höjd:

92 cm

Djup:

54 cm

Sitthöjd:

65 cm

Material:

Ek

Klädselkategori:

2

Artikelnummer:

10500937r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.