Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

&traditions Lato LN9 är ett litet ovalt sidobord i marmor av den framgångsrike designern Luca Nichetto. Sidobordet passar utmärkt att kombinera med den närbesläktade modellen LN8, med rund bordsskiva, då de två skiljer sig 5 centimeter i höjd. Detta gör att borden kan placeras tätt intill, där bordsskivorna tillåts skjutas in under varandra. Tillsammans kan de då bilda en större grupp av sidobord för den stora inredningen, eller fungera som ett set av soffbord för dig som anammar ”compact living”.

Lato LN9 får sin otroliga charm från det robusta, ovala underredet av marmor. Detta har sedan kombinerats med ett smalt stativ och en tunn bordsskiva av pulverlackat stål. Hos oss kan du köpa sidobordet i den vita marmorm Crema Diva eller i den bruna Emperador. Beroende på vilken marmor du önskar kommer då stativet och skivan i elfenbensvit eller svart färg. I vår webbutik finner du samma valmöjligheter för bordet LN8.

4.8 baserat på 4 omdömen

Karin K

|

2023-01-07

Super bra service och trevligt bemötande! Mitt bord var trasigt när det kom fram till mej tyvärr. Vilket lätt kan hända. Ringde bara ett samtal och de skickade ett nytt direkt! 10 av 10! ????.

Sandra T

|

2022-05-27

Lite vingligare än vad jag trott trots sin tyngd! Måste stå på hårt golv eller tunnare matta. Fungerade inte på en heltäckningsmatt. Snygg design!

Jenny G

|

2022-03-11

Passar perfekt bredvid soffan med en lampa och några tidningar på.

Synnøve E

|

2022-03-12

Blev väldigt nöjd med mitt nya bord och leveransen

Lato LN9

4 519,00 kr

 (rek. pris 5 665,00 kr)

Inkl. 25% moms

Varumärke:

&Tradition

Designer:

Luca Nichetto

Bredd:

40 cm

Höjd:

45 cm

Längd:

50 cm

Underrede/Ben:

Marmor, Stål

Färg:

Deep Green

Material:

Marmor, Stål

Form:

Oval

Utförande:

Ivory White & Crema Diva Marble

Artikelnummer:

10494411

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.