Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Pavilion AV10 - &Tradition - NO GA

&traditions Pavilion AV10 är en hög barstol med klädd sits och en sitthöjd på 75 centimeter, designad av duon Anderssen & Voll. Barstolen passar därmed utmärkt med högre barbord med en höjd på ungefär 105 centimeter. En bra regel att förhålla sig till är att avståndet mellan sits och bordsskivans undersida bör ligga på runt 30 centimeter för bästa komfort. Har du ett lägre barbord eller köksö kan du istället välja någon av modellerna AV7, AV8 och AV15 – beroende på om du önskar klädsel eller ej.

Pavilion AV10 kommer dessutom med stora valmöjligheter när det kommer till att konfigurera dess utseende. I vår webbutik finner du barstolen med en rygg i lackad ek, lackad valnöt och svartlackad ek. Ryggstödet tillverkas av formpressad fanér och har försetts med svarta beslag för att täcka skruvarna bakom. På förfrågan, och utan extra kostnad, kan du dock välja att byta ut dessa mot mässing i samband med din beställning. Om detta är av intresse kan du kontakta oss för hjälp med din order.

Det är dock inte bara träslagen som kommer med flera olika val. Den klädda sitsen på &traditions Pavilion AV10 finns nämligen att tillgå i både tyg och läder. Om du föredrar en tygklädd barstol hittar du ett brett urval av Kvadrats mest populära tyger och färger. För den skinnklädda barstolen har vi valt att visa det exklusiva, naturliga anilinlädret Silk från CA-MO, där du får göra ett val mellan svart och cognac. Underredet kommer alltid i svart pulverlackat stål, oavsett val av klädsel.

Inga omdömen

Pavilion AV10

Från 5 254,00 kr

 (rek. pris 7 005,00 kr)

Inkl. 25% moms

Varumärke:

&Tradition

Designer:

Anderssen & Voll

Bredd:

52 cm

Höjd:

95 cm

Djup:

50 cm

Sitthöjd:

75 cm

Artikelnummer:

10497380r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.