Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Pavilion AV8 Black Lacquered Oak - &Tradition - NO GA
Pavilion AV8 Black Lacquered Oak - &Tradition - NO GA

Barstolen Pavilion AV8 från danska &tradition är designad av duon Anderssen & Voll för deras breda kollektion som även innehåller flera matstolar och fåtöljer. Just modellen Pavilion AV8 kommer med klädd sits och ett ryggstöd med synlig träådring. Skulle du föredra ett helt oklätt utförande kan du istället välja modellen AV7. Likaså finns även det helklädda alternativet AV14 att köpa i vår webbutik.

Pavilion AV8 har en sitthöjd på 65 centimeter. Därmed blir den ett bra val för både köksöar och lite lägre barbord. När du väljer barstol är det alltid viktigt att du först mäter från golvet till skivans undersida, då man som regel bör ha ungefär 30 centimeters avstånd mellan sits och skiva för maximal komfort och benutrymme. Om du är i behov av en högre barstol så erbjuder &tradition även flera modeller med samma formspråk och valmöjligheter när det kommer till utförande.

Hos oss på Nordiska Galleriet kan du köpa barstolen Pavilion AV8 svartlackad eller lackad ek, samt i lackad valnöt. På ryggstödet finner du även två beslag som täcker skruvarna. Dessa kommer som standard i svart färg, men kan på förfrågan bytas ut mot mässing utan någon extra kostnad. Om detta är av intresse ber vi dig vänligen kontakta oss för hjälp med din beställning. När det kommer till den skumstoppade sitsen kan du välja fritt mellan flera populära tyger från bland annat Kvadrat, såväl det exklusiva lädret Silk i svart eller cognac.

Inga omdömen

Pavilion AV8 Black Lacquered Oak

Från 5 145,00 kr

 (rek. pris 6 860,00 kr)

Inkl. 25% moms

Varumärke:

&Tradition

Designer:

Anderssen & Voll

Bredd:

50 cm

Höjd:

85 cm

Djup:

48 cm

Sitthöjd:

65 cm

Artikelnummer:

10496992r

Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.

Fler Barstolar & barpallar

Mer från &Tradition