Bordsspeglar - Handla bordsspegel online | Nordiska Galleriet

Bordsspeglar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Utvalt
Tillbaka
Lagervara
Varumärke
Tillbaka
MENU Off-White Zanat
Designer
Tillbaka
Monica Förster Studiopepe Virgil Abloh
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (3)
Filtrera
Pepe Marble Mirror Pepe Marble Mirror
Fler varianter
Studiopepe för MENU
5 395 kr
Lagervara
Nur Mirror - Rain Drops
Monica Förster för Zanat
2 940 kr
Lagervara
Meteor Hand Mirror - Violet Yellow Meteor Hand Mirror - Violet Yellow
Virgil Abloh för Off-White
2 735 kr
Lagervara

Bordsspeglar

Fyll ditt hem med speglar i olika utföranden. Placera bordsspeglar separat eller i grupp för att skapa en intressant och unik inredningsdetalj hemma, fyll upp ett hyllplan med bordsspeglar i olika former och ramar som tillsammans gör en härlig rymd till rummet.

Det danska varumärket Menu gör bordsspegeln Pepe Marble Mirror Wall i marmor med en ram i mässing som är en klassisk och vacker kombination av material. Placera flera speglar bredvid varandra och skapa en personlig och unik plats i ditt hem eller kombinera med Pepe Marble Mirror som kan stå på en bordsyta. Bordsspegeln gör sig lika stilig ensam som i par med andra speglar. Vill du få ett rum att kännas större är det ett utmärkt alternativ att leka med form, storlek och utförande på speglar.

En bordsspegel kan bidra med både rymd och fint ljus till ditt hem. Golv- och väggspegel i all ära men en vacker bordsspegel gör sig fint i både sovrum, vardagsrum eller badrum. Varumärket Zanat har vackra utföranden av Nur Mirror med olika handkarvade mönster i trä, mixa de med varandra för lyfta den valda platsen hemma med vackra inredningsdetaljer. Ha en bordsspegel vid sidan av badrumsskåpet som lätt kan plocka med dig runtom i hemmet, kanske för att sminka dig i lugn och ro på en annan plats eller lyfta en plats som behöver vacker dekor.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund?Få 10% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp online på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions.
Önskelista (0)