Espressokoppar - Handla espressomuggar | Nordiska Galleriet

Espressokoppar

#
Filtrera
Rensa filter
Filtrera
Varumärke
Tillbaka
Pillivuyt Serax Wedgwood
Designer
Tillbaka
Ann Demeulemeester Vera Wang
Pris
Tillbaka
Pris
Visa produkter (7)
Filtrera
Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup
Vera Wang för Wedgwood
315 kr
Lagervara
Vera Wang Lace Gold Espresso Cup Vera Wang Lace Gold Espresso Cup
Vera Wang för Wedgwood
315 kr
Lagervara
Vera Wang Grosgrain Espresso Cup Vera Wang Grosgrain Espresso Cup
Vera Wang för Wedgwood
315 kr
Lagervara
Plissé Espresso Cup
Nyhet
155 kr
Lagervara
Espresso Cup Dé White/Black Var C
Nyhet
Ann Demeulemeester för Serax
220 kr
Lagervara
Espresso Cup Dé White/Black Var B
Nyhet
Ann Demeulemeester för Serax
200 kr
Lagervara
Espresso Cup Dé White
Nyhet
Ann Demeulemeester för Serax
170 kr
Lagervara

Espressokoppar

En espresso avnjuter du allra helst i en espressokopp. Här finns klassiska espressokoppar med handtag och fat, och koppar i annan design som också är goda och fina att dricka ur. Utforska vårt sortiment av espressokoppar från kända varumärken.

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN ESPRESSO OCH EN CAPPUCINO?

En espresso är en liten mängd starkt kaffe. En espressokopp rymmer därför mindre än en vanlig kaffekopp. En espresso är ungefär 4 cl och en kopp rymmer vanligtvis 6-8 cl. Espresso kommer från Italien där detta är den vanligaste typen av kaffe. Det finns olika typer av kaffedrycker. En espresso bryggs på kaffebönor, är starkt och fylligt och har oftast en skum upptill som kallas crema. En cappuccino består av en tredjedel espresso, en tredjedel värmd mjölk och en del mjölk som är skummad.

Komplettera dina espressokoppar med en av våra espressomaskiner. Det finns espressomaskiner med mjölkskummare och espressomaskiner med separata mjölkskummare. I en espressomaskin kan du göra en perfekt balanserad espresso och ofta andra typer av kaffedrycker som en klassisk kopp svart kaffe eller en cappuccino med härligt skum.

OLIKA TYPER AV ESPRESSOKOPPAR

Det finns olika typer av kaffedrycker och olika typer av kaffekoppar och glas. Kalla kaffedrycker som islatte serveras oftast i glas, medan varma kaffedrycker serveras i koppar. En espresso är mindre än en vanlig kopp kaffe och passar därför utmärkt att dricka i en liten kopp. Det finns espressokoppar med fat och utan fat samt espressokoppar med och utan handtag. Koppen med tillhörande fat och handtag är den som de flesta främst förknippar med en klassisk espressokopp.

Espressokoppar finns i olika material. Det finns espressokoppar i glas, trendiga genomskinliga koppar, koppar i vacker stengods eller espressokoppar i porslin. Hos oss hittar du till exempel från varumärket Pillivuyt en espressokopp i vitt porslin. Den lilla koppar i klassisk design passar perfekt för espresso och är vacker att duka fram med.

Logga in

Logga in på ditt konto för att komma åt lagda beställningar och kontouppgifter.

eller
Ny kund? Få 8% rabatt på ditt första köp.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få 8% rabatt på ditt första köp, inspiration och exklusiva erbjudanden. Ange sen koden i kassan när du handlat färdigt.

Tack för din anmälan
Din e-post är redan registrerad
*Rabatten gäller för dig som är ny kund, vid ditt första köp på nordiskagalleriet.se. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar. Koden gäller inte i våra butiker i Stockholm och Göteborg och omfattar inte varugrupperna kök, garderober och Limited Editions. Den gäller heller inte på varumärkena B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill, Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Önskelista (0)

Olsson & Gerthel blir Nordiska Galleriet

Olsson & Gerthel övergår nu till Nordiska Galleriet. Det innebär att vi fortsatt kommer att erbjuda samma goda service, kunskap och passion för inredning och design, men med ännu fler varumärken och produkter. Välkommen till Nordiska Galleriet.

Jag förstår
Läs mer

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Sweden
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Swedish
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: SEK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.